vad säger vi om detta då
Hittade denna bilden på en atheistsida. What to say?

Idag har vi haft föreläsning om kardiovaskulär sjukdom. Detta är den största dödsorsaken i Europa. Risken för kardiovaskulär sjukdom ökar betydligt om vi inte rör på oss, äter dålig mat så vi får höga blodfetter, om vi röker osv. Detta är inget man behöver gå på läkaruitbildningen för att förstå, utan är nåt som är allmännt känt. Vid jul varje år slängs enorma mängder mat som blir förstörd eller som inte är förstörd, vi orkar bara inte äta upp det. Fält vi hade kunnat använda för att odla mat på använder vi istället för att odla tobak eller druvor så vi kan tillverka vin. Vi lägger mängder med pengar på alkohol och tobak, inte särskilt bra för varken vår ekonomi eller kropp. Vi konsumerar sjukt mycket mer kläder än vi behöver, en sak jag är väldigt bra på!


I Afrika svälter folk ihjäl. I Europa äter vi ihjäl oss. Nåt där gick fel va...


Det finns tillräckligt med mat för att föda jordens befolkning. Istället väljer vi att supa, frossa, röka, shoppa kläder i mängder. Jag älskar att shoppa kläder och att äta god mat och det är inget fel med det om man gör det i lagom mängd. "Lagom vem är han och varför skulle jag vilja supa och shoppa kläder med honom?"- sämst!!


Att bilden här ovan är ett argument för att Gud inte finns. Det köper jag bara inte!!!
LLFUAMJ


Kommentarer
Postat av: Pastor C.

Säger bara:

Avstå för att ge!Tänk efter - finns det inte nått du kan avstå - fika på sta'n, onödiga inköp, godis etc - och istället skicka motsvarande summa till dem som svälter på Afrikas horn?

http://www.boras.pingst.se/?/missionSorry för reklamen - den bara passade så extremt bra me det Jossan skrev... ;)

2011-09-08 @ 10:29:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0