tjoooo!

Heeey!

"Jag kan tyvärr inte stanna längre jag måste åka hem" sa jag till en kompis för några veckor sen och insåg sen att det var göteborg jag menade och att jag hade kallat det mitt hem. och visst är det väl så. Göteborg är numera mitt hem. Det jag saknar med Borås är människorna och kyrkan. Visst går jag till kyrkan här också och trivs bra men jag föredrar nog lite mindre församlingar ändå tror jag. Men förutom det så trivs jag så grymt bra i denna staden och jag älskar att det är så stort utbud på allt! Göteborg är helt enkelt en lagom stor stad och jag älskar att bo här! men sen när och om man får familj och barn så vill jag nog bo i Borås.


och sen så vill jag bara säga att jag är lycklig!! Jag har visserligen nyss varit ute och slängt massa skräp, jag har massor att plugga, jag har tvättid klockan nio och jag har ont i halsen och känner mig febrig. Men jag är lycklig ändå =) sen såg jag på fb att Hanna på fyran fyller år och har utlovat kladdkaka i köket. Borde ju plugga men jag tänker att om jag pluggar effektivt i 30 minuter så är jag ju värd lite kladdkaka sen!LLFUAMJ


hej

Hej! Idag har jag verkligen inget vettigt eller kul att skriva.

Men jag sitter här och tänker på att vissa kompisar har man kvar och andra glider man ifrån. Tråkigt men ingen idé att sörja kanske. Livet går vidare.


Kyrkan, lunch på stan och fika på ikea idag. Det är vad jag kallar nice! Sen är det snart söndagsfika på hemmet. Men man kanske skulle plugga lite innan också man kan ju inte bara ha kul.LLFUAMJ


en trevlig kväll!

Innan jul fick jag ett mail från studentprästen att det skulle va bibelstudium i Johannebergskyrkan med start idag så jag och Elisabeth tänkte att det låter ju nice så vi drog dit. Vi gick runt hela kyrkan och kände på alla dörrar och det var låst överallt! men sen såg vi att det lyste i ett fönster i kyrkan och så var det en brandtrappa precis nedanför så jag klättrade först upp för att kolla om det var nån där. Om det var nån där..det var en hel blåsorkester där! de hade precis slutat spela och där stod jag och tittade på dem genom och de tittade på mig. man såg riktigt hur de funderade "tänker on stå där och titta på oss eller?" jag stod där en liten stund och det var ingen som kom och öppnade utan de tänkte precis spela vidare så då knackade jag och då klättrade Elisabeth också upp så där stod vi på brandtrappan utanför deras fönster under deras övning och frågade om de hade nån aning om var bibelstudiet skulle va. Alla såg ganska så förvånade ut. Men en tant sa att vi kunde komma in så kunde hon visa oss till expeditionen och hon sa det att "jag har aldrig varit med om att några har kommit in den vägen!"

så kom vi till expeditionen där det satt en man som ringde stundentprästen och det visade sig ha blivit ett missförstånd så han höll i ett årsmöte för credo i Landala kapell. "Men ni kan vänta här så åker han därifrån för att hämta er!" sa mannen. Han skulle ta en paus i årsmötet för att komma och hämta oss! och vi kände noooo. Som tur var kom en kille förbi som hört vårt samtal och sa att han var på väg dit och kunde följa oss och så ringde han studentprästen så han skulle slippa komma och hämta oss. kapellet ligger på väg hem till oss så vi tog sällskap med killen dit men vi kände inte för att sitta på nåt årsmöte så där skiljdes våra vägar. och jag och Elisabeth drog istället ner till stan och åt kladdkaka och semla på Evas paley. 

Så det har varit en sjukt trevlig kväll med mycket skratt! =D

Godnatt små kamrater!LLFUAMJ 


nördar är vi allihopa

Nu var det länge sen. Men oj vad jag har det bra och skolan blir bara roligare och roligare! Just nu läser vi histologi så vi ägnar mycket tid åt att kolla på vävnader och celler i mikroskop. Från början såg allt likadant ut men nu börjar man lära sig lite så då är det grymt kul! Men skadad blir man. Jag ser numera massa fina celler i mitt golvmönster!


Sen drar vi ständigt molekylärbiologiska skämt och dom är ju sjukt roliga.

och igår skulle jag förklara förhållandet mellan Jesus, Gud och människan. och hur förklarade jag? Jo jag förklarade mha en liknelse från molekylärbiologins värld! "Tänk dig att Jesus är mediatorn mellan människan som är transkriptionsfaktorn och Gud som är RNApolmeraset" 


Man kan ju undra vad de har gjort med oss egentligen ;)
LLFUAMJ
lalalala

Det värsta med att plugga är tentorna. Man måste stänga in sig 1-2 veckor innan. Man måste genomlida nervositeten innan och alldeles för lite sömn. Sen måste man skriva den också. och sen vänta tre hemska veckor på att få tillbaka resultatet. Tentan igår var 6 timmar. Sjukt segt så jag gick efter fem och då var hjärnan tom och allt jag hade haft i den var förhoppningsvis på pappret =) så har vi haft muntlig tenta idag.


Nu LEDIGT!!! =D vilken helg jag ska ha! Ikväll ska jag på bio och imorgon kommer carro hit och stannar till lördag. Vi hade massa saker vi ville göra gå på bio, gå på anna-evas födelsedagsfest och gå på ungdomssamling. Vi tänkte att vi gör tre flugor på smällen så vi går först på ungdomssamlingen sen vidare till födelsedagsfesten och på lördag förmiddag går vi på bio. om nu biosalongen har öppet en förmiddag? men det är ju ändå göteborg tänker jag!

Trevlig helg på er =DDLLFUAMJ


Mitt liv

Jag kan snart fira en och en halv vecka i pyjamasbyxor. Har bara varit hemma och pluggat. Inte varit nån annanstans än i Dfors, nästan inte gått utomhus. och jag önskar mig en större tätare hjärna som inte läcker nåt av det man tryckt in!

MCB:n förför mig, förföljer mig, jagar mig. Den finns i mina tankar innan jag somnar, när jag vaknar till på nätterna när jag vaknar upp. Imorse vaknade jag av att jag funderade på vilka enzymer som är involverade när man ska reparera en DNAskada.


Ja det blir skönt när det är över. Snart bara en dag kvar.
LLFUAMJ


MCB

har tenta i molekylär cellbiologi på onsdag. Allt ska tryckas in och ingenting får läcka! Jag sammanfattar mitt liv just nu i mitt och Elisabeths telefonsamtal:

Jag: Har du börjat kolla på några övningstentor än?
Elisabeth: Väldigt lite. Jag gör det som avkoppling.
Jag: Okej. Jag pluggar in aminosyrorna som avkoppling.
LLFUAMJ

RSS 2.0