lalala

Har jobbat idag..kuul!! Sen imorgon ska jag ha sovmorgon och sen ut och löpträna i det underbara vädret! och även om det inte är underbart väder så blir det underbart ändå eftersom luften är så underbar! Det är vårluft! sen efter det ska jag baka tacopaj för på kvällen ska ja ha en liten miniklassåterträff från gymnasiet hemma hos mig! Ska bli grymt kul att träffa alla igen! =)

Hittade lite livsinstruktioner i en bok som är grymt bra!  så jag delar med mig:

Ge människor mer än de för väntar sig och gör det för att du tycker om det.

Tro inte allt du hör, spendera inte allt du får och sov inte så mycket som du skulle vilja.

När du säger: "Jag älskar dig", säg det på riktigt. När du säger: "Jag är ledsen", se personen i ögonen.

Tro på kärlek vid första ögonkastet.

Driv aldrig med andras drömmar.

Älska djupt och passionerat. Du kan bli sårad, men det är det enda sättet att leva livet helt och fullt.

Tala långsamt, men tänk snabbt.

Döm inte någon på grund av dennes släktingar.

Om någon ställer en fråga som du inte vill svara på, le och fråga istället: "Varför vill du veta det?2

Kom ihåg att den största kärleken  och de största framgångarna innebär de största riskerna.

Låt inte ett litet missförstånd förstöra en stor vänskap.

När du upptäcker att du gjort fel, rätta till det genast.

Le när du svarar i telefon, den som ringer hör att du ler.

Var ensam ibland.

Var öppen för förändringar, men håll fast vid dina värderingar.

Avbryt aldrig någon som håller på att visa dig tillgivenhet.

Tro på Gud, men lås bilen.

Be, det finns en obeskrivlig kraft i bön.

Åk en gång om året till ett ställe som du aldrig har varit på.

Lär dig alla regler, och bryt en del.

Kom ihåg att det bästa förhållandet är det där kärleken mellan två personer är större än behovet den ena har av den andra.

Bedöm din framgång i förhållande till det du måste avstå från för att uppnå den.

Närma dig köket och kärleken med djärvhet.
Riskera mer än andra anser säkert

Visa mer medkänsla än andra anser klokt.

Dröm mer än andra anser realistiskt.

Förvänta dig mer än andra anser möjligt.LLFUAMJ
lucky daay

Imorse blev jag inte väckt av några ljud utan jag fick sova ut och vaknade därmed pigg!! =D
Jag har gjort klart (nästan) mitt ena idrottsarbete och kommit en bit på väg med mitt andra
och jag har varit ute och sprungit

Alla borde egentligen ut och springa för man känner sig så grymt duktig efter det och man går omkring och är så grymt stolt över sig själv resten av dagen!! löpning gör en verkligen rätt egoboosted :)

men imorse hände en läskig grej! När jag hade vaknat gick jag upp och skulle äta frukost och jag tänkte att lite rostat bröd skulle ju va gott. Så jag satte i sladden till brödrosten men såg ingen glöd i den. (vilket det inte skulle va fick jag reda på senare) Jag stack ner fingret i brödrosten och det var inte varmt. Jag väntade en stund men inget hände. Jag tryckte ner spaken som man ska trycka ner när man lagt i brödet men det kom ingen glöd då heller. Det måste vara något fel på brödrosten tänkte jag och stack ner fingret för att känna. jag är inte dum utan bara oteknisk och dessutom stack jag bara ner fingret utan att tänka mig för. och jag vet inte vad som hände men det typ small till och hela jag ryckte till och det var inte för att det var varmt. Det kändes inte riktigt som att få en elstöt heller. Men det var en grymt obehaglig känsla. och efter det stod jag bara helt chockad men samtidigt förundrad och lycklig över att jag levde! Okej det var säkert inte livshotande men just då kändes det så. Säkringen gick iaf och vi hade ingen ström i hela huset. Så jag fick leva i mörkret utan el i två timmar ända tills mamma och pappa kom hem och kunde fixa till det.

Så idag har jag lärt mig mycket, nämligen att aldrig sticka ner fingret i en brödrost för att se om den fungerar. Man ska aldrig sticka in fingrarna i nåt som har med el att göra överhuvudtaget. Men jag tänkte inte på att det var el, jag tänkte på att det var värme, som en spisplatta eller ett strykjärn typ.
LLFUAMJ

suck

och här kommer ett emoinlägg och det är min blogg och jag bestämmer och nu måste jag skriva av mig här.
Kvällen var bra. Riktigt kanonbra faktiskt! Men det är svårt att va närvarande socialt ibland när man lider av konstant sömnbrist och tankarna far och flyger åt alla håll.

Jag känner att i stort sett att alla som gick i min gymnasieklass och mina kompisar har sen vi tog studenten flyttat till en annan stad, flyttat hemifrån, gjort nya spännande upptäckter och upplevelser, skaffat nya intressanta kontakter och gjort helt nya saker.

Som det ser ut nu så trivs jag INTE med min vardag. Jag vill jobba med det jag utbildar mig till men utbildningen är helt enkelt för slapp. Det är ingen som helst utmaning! Det är alldeles för slappt och alldeles för mkt självstudier så jag går bara hemma hela dagarna (känns det som)  och har APTRÅKIGT! och jag längtar verkligen efter något som verkligen kan utmana mig. Det känns i stort sett inte som nån större skillnad på detta året och förra året då jag hade sabbatsår. Jag går bara omkring och vet inte vad jag ska göra. Dessutom är jag lite sugen på att byta stad för en liten tid. Eller jag vet inte det förresten.. men jag vill i alla fall göra något nytt!

Det behövs någonting nytt i mitt liv för jag är understimulerad, jag är uttråkad, jag vill helt enkelt göra något nytt!! För som det känns just nu så står jag bara och stampar på samma fläck dag ut och dag in och vet inte riktigt vad jag ska göra. Men snart är det praktik så förhoppningsvis blir väl det lite bra.

men för att sunka ner det ännu mer fick jag nyss reda på två dåliga nyheter också. Okej det var inget allvarligt och de var dåliga för mig och inte för världen så no worries!

åå vad tråkigt det blev helt plötsligt...


LLFUAMJ

Göteborg

Har nu varit i Göteborg och det var en grymt bra utflykt! Solen sken och det var verkligen vår!! Jag lyckades hitta dit och hade till och med en timme över! Så jag gick in på netto och där hittade jag en bok som jag bara var tvungen att köpa, köpte dessutom en juice. Killen i kassan var multisnygg och gav mig lite rabatt så jag fick juicen och boken för trettio spänn!! =)

Sen gick jag till skolan och träffade två jättetrevliga tjejer som också skulle göra prövning. Den ena tjejen var typ i samma sits som mig. Ville bli psykolog och behövde mvg i idrott för hon hade vg. Hon hade typ heller aldrig tränat i hela sitt liv. Det roliga var att när vi stod där och pratade så fick vi se att på vägen stod det Katrinelunds ELITidrottsgymnasium!! Aaa snacka om att vi hamnat på rätt ställe. Idrottsläraren verkade rätt schysst men hård! 19 maj ska vi springa 3 km under 12 min!!!

Det är sjukt men sant! Så nu lär det ju bli hårdträning här de närmsta två månaderna!LLFUAMJ

pannkakskyrkan med mera.

Joanna lyckades övertala mig att va med på union här i borås för alla pannkakskyrkor i hela Sverige. Jag var väldigt tveksam först om jag skulle va med, jag har ju bara varit med ute på stan typ två gånger. Men jag är väldigt glad över att hon övertalade mig för det var så grymt bra! Jag har alltid tyckt att pannkakskyrkan har varit en grymt bra grej, men jag har varit tveksam till om det är min grej och om människorna som är ganska packade faktiskt sedan kommer ihåg vad jag har sagt till dem.

Men efter denna helgen har jag fått en helt annan syn på det. Folk från de olika pannkakskyrkorna berättade om vad de har varit med om och jag började förstå att folk visst kommer ihåg! Jag fick det ytterligare bekräftat sent igår kväll då Diana ringde mig och berättade att en kille som vi träffade i lördags (då vi var ute) som var helt hög på nåt och som dessutom bara hade hejat på Diana, kände igen henne igår när de träffades på bussen! Det är ändå ganska coolt.

Helgen var helt enkelt underbar och nu ska jag  försöka börja va med någon fredag då och då..känns grymt bra =)

Ska på informationsmöte för prövningen i idrott idag i Gbg. Det börjar klockan tre och jag måste åka hemifrån klockan tolv. Att åka från Borås och ta sig till rätt gata i Gbg är verkligen en hel vetenskap! Becky som är rutinerad göteborgare fick hjälpa mig igår att leta fram alla tider och busslinjer och sånt så nu ska jag nog förhoppningsvis hamna rätt =) (hoppas jag) för om det finns dyslexi i lokalsinne så har jag garanterat det..av svår grad dessutom!!


LLFUAMJ


måste bara

Pastorn i korskyrkan här i Borås, det är ett år sedan hans son Johan dog 22 år gammal. Han har skrivit lite om hur han fick beskedet och om Johan och Johans liv. Det är svårt att hålla tårarna tillbaka när man läser och han har skrivit så otroligt fint! Därför länkar jag nu till hans blogginlägg här nedan och jag rekommenderar alla att läsa det!http://eftertankar.micaelnilsson.com/#home
LLFUAMJ

typ könsroller

Idag när jag gick till bussen så gick jag bakom två gubbar i sextioårsåldern. Så här sa den ena gubben till den andra:

"Hans fru åkte in och ut på sjukhus, han hade ju aldrig tvättat eller lagat mat innan och nu var han tvungen att göra det. Så egentligen så skulle man ju träna på lite sånt!"¨


hahaha askul!LLFUAMJ

15 sätt att förbli olycklig

Får verkligen panik på mig själv! Klockan är nu närmare sex och jag har inte gjort nåånting idag! Plugga på distans skulle jag aldrig kunna göra.. nä, det jag behöver är föreläsningar och folk!

Sen har jag kommit på att jag faktiskt har levt lite väl mkt i framtiden det senaste. Jag ska verkligen börja leva i nuet och njuta av varje dag! Jag älskar ju faktiskt min vardag!

Läste i en bok en lista på tio sätt att förbli olycklig. Med andra ord ska du INTE leva så här =) Men visst är det ofta man gör många av dessa saker..


1. Förvänta dig att andra ska göra dig lycklig

2. Skyll din olycka på andra

3. Använd "om bara"  så ofta du kan när det gäller tid, pengar och vänner

4. Jämför det du har med andra

5. Var alltid allvarlig

6. Försök alltid göra alla till lags

7. Säg aldrig nej

8. Hjälp andra, men låt ingen hjälpa dig

9. Betrakta dina egna behov som oviktiga

10. Om någon ger dig en komplimang, avfärda den genast.

11. Om någon kritiserar dig, förstora det.

12. Behåll alla känslor på insidan.

13. Förändras aldrig.

14. Var aldrig nöjd med något annat än absolut perfektion.

15. Tillbringa all din tid i det förflutna eller i framtiden.
LLFUAMJ

Still got a chance!

Jag skrev att jag inte skulle prata mer om det. Men när det händer nåt positivt så måste jag..
Det var ju det här med mitt VG i idrott va. Jag har alltid hört att det inte går att plugga upp betyget i idrott. Det räknas heller inte med i Sverige om det sänker ens snittbetyg så jag har aldrig brytt mig om att ta reda på om det faktiskt inte finns nån chans att höja betyget. Jag har bara alltid utgått från att det verkligen inte går. Men nåt min klasskompis berättade igår fick mig att ringa komvux imorse och det går! Prövningen är 27 maj. Detta innebär att om jag klarar det så kommer jag att ha 70 poäng! Jag behöver 65 för att komma in i Bergen, Tromso eller Trondheim och jag behöver 68 för att komma in i Oslo. Klarar jag detta så har jag väldigt goda chanser att komma in inte bara i Norge utan också i Oslo där jag ju helst skulle vilja hamna.

Hoppas det går vägen! Jag tänkte skicka in papprena i helgen. Jag har inte en anning om vad jag ska göra.
Hoppa höjdhopp fem meter? Springa en mil på tjugo minuter? Jag gört!LLFUAMJ

Väldigt intressant dag!

Idag har vi pratat om döden hela dagen i skolan. Väldigt givande faktiskt! På eftermiddagen hade vi en begravningsentreprenör på besök och först tänkte man att "ska detta va nödvändigt sånt har man hört så många gånger" Men jag lärde mig en hel del nytt och det var så väldigt bra! Begravningsentreprenören var så grymt bra och rolig och ja, som jag och en klasskompis sa till varandra så var han en sån man som man skulle gifta sig med!

Han berättade om sitt jobb och så föreläste han om vad vi som sjuksköterskor ska tänka på när vi tar hand om döende eller döda personer och deras anhöriga. Han berättade även om en del begravningar han varit på som blivit väldigt personliga och när han berättade om en sjuårig flickas begravning så var det några i klassen som grät och jag själv fick verkligen kämpa för att hålla tårarna borta. Jag skulle verkligen vilja berätta om hennes begravning men jag låter bli eftersom jag inte är säker på att jag får göra det.

Han fick jobbet att låta så intressant att jag nästan funderar på att sadla om och bli begravningsentreprenör, men bara nästan ;) Men däremot fick han mig att börja fundera på att bli barnsjuksköterska, säkert grymt tungt men väldigt givande! aa vi får se.

Sen måste jag bara berätta om en så grymt rolig sak som han berättade om när han skulle ha hand om en minnesstund på ett dagis. Han hade precis parkerat  och klivit ur bilen utanför dagiset. På sig hade han en svart kostym och en lång svart rock och i händerna bar han två långa ljusstakar som han skulle tända under minnesstunden. När han kom gående förbi gungorna där två barn sitter och gungar så pekar det ena barnet på honom och säger till det andra barnet: "Titta! Där kommer djävulen!"

hahahaha barn är verkligen för härliga!


LLFUAMJ

blir så irriterad!

Är det något jag blir irriterad på så är det folk som säger "men vad skönt för dig att du har ett mål och att du vet vad du vill göra! tänk de som inte har en aning om vad de vill göra"

Kan nog säga att det är minst lika frustrerande att veta vad man vill göra men inte få göra det, som att inte alls veta vad man vill göra.

Sen blir jag också irriterad på alla klyschor "Gör din dröm till verklighet! Kämpa på så kommer du uppnå den!"

Det stämmer heller inte alltid. Bara för att man har en dröm så betyder inte det att jag kommer att uppnå den. Jag har kämpat under alla mina skolår och gjort allt jag kan. Men min dröm kan ändå inte uppnås därför att mitt liv ligger i andras händer. Jag har gjort allt jag kan och det räcker ändå inte. För nu har politikerna i Sverige ändrat reglerna.

Jag kan ljuga för mig själv och lyckas riktigt bra med att få mig själv att tro att jag nöjer mig med det jag gör. Men så kommer det någon (det har varit flera) och genomskådar alla mina lögner och då inser jag själv att jag bara håller på och ljuger för mig själv därför att jag gör det för att underlätta för mig själv för stunden eftersom det helt enkelt inte finns någon lösning.

Gud kan göra under jag tror verkligen det. Men allt beror ju på om han vill. Han ser ju längre än mig och vet vad som är bäst för mig. Men jag tycker att om han ser att det inte är bra så borde han ta bort min dröm genast och få mig att inse att jag nöjer mig med det jag gör och att jag kan känna att jag verkligen gör det så att jag slipper ljuga för mig själv. Men nu har jag bestämt mig för att jag ska inte skriva ett ord mer om detta eller tänka en tanke mer på detta utan bara leva där jag är.


Men anledningen till detta dystra inlägg är att jag kom precis på att jag hade glömt att räkna med mitt VG i idrott (det räknas inte med i sverige) vilket betyder att istället för att ha alla de 68 poäng som behövs för att komma in i Norge så har jag bara 64.

Det var ju vääääldigt synd för mig eftersom de bästa läkarna ju faktiskt är de som gör tio mål i fotboll under en match och som springer 400 meter på en viss tid och inte att förglömma; de som faktiskt vet hur man håller racket rätt när man spelar badminton (det visste tydligen inte jag, enligt min idrottslärare)LLFUAMJ


<3

Igår ringde min mobil klockan nio på morgonen! Jag trodde typ att nåt hade hänt. Men det var Linnea och "det var så viktigt!" (enligt henne) Det var rea på bianco! Jag ställde upp och hängde med. I bilen på väg mot knalleland sa Linnea att hon var tvungen att hitta ett par skor och jag sa att jag absolut inte fick köpa någonting! Sen sa vi att det skulle säkert bli så att Linnea kom hem tomhänt och jag med ett par nya skor.

hur blev det då? Jo efter över en timmes provande, spegeltittande och gående fram och tillbaka i skoaffären kom jag hem med ett par nya skor och en väska medan Linnea kom hem med..ingenting! Skorna var riktigt höga och jag som aldrig går med högklackat. Men det var stilettklackar (hette det tydligen) så de är ändå ganska sköna att gå i. Så nu har jag fixat bröllopsskorna. Igår var jag på kalas hemma hos Matilda och åt suuupergod mat! Jättetrevligt hade vi och sen idag har jag fikat på viskan med Elin <3


Vädret är underbart och när jag gick över stan idag i solen så uppfylldes jag av det där underbara ruset som kommer till mig lite då och då utan att nåt särskilt har hänt. Det är livets rus som sprider sig i hela kroppen och jag bara blir så grymt lycklig över livet! Det är härligt!LLFUAMJ


mmmm!

Har haft etikföreläsning idag. Sista föreläsningen med snyggingen på typ tio veckor. Det har verkligen varit vardagslycka att få spana på den här fantastiskt snygga manliga killen med de snygga manligt håriga händerna och armarna i skolan varje dag. och så är han ganska kort och har tatueringar. najs! och de gånger man har fått prata med honom har det varit mmm! Men där får det stanna för det skulle bli så väldigt dumt annars =)

men man kan ju få spana för att det är lite kul.

och det är helt galet vad jag har drömt om honom på nätterna! Förra veckan var han med i tre drömmar. Denna veckan i två. I den ena av drömmarna fick jag reda på att han var gift (det är han inte i verkligheten). I den andra drömmen friade han till mig och jag svarade ja (det har heller inte hänt i verkligheten) 

Aaa jag känner mig som en fjortonåring som är kär i en kändis typ.Underbart med helg och underbart soligt väder!! Det blir man lycklig av!! =DLLFUAMJ


Not a car, but a little text

You would not steal a car! (Ni vet bioreklamen) No no noo I would not! Däremot tänkte jag sno en liten text från en bok.

Har ännu ett boktips har dock ej läst hela men den heter Änglavakt och är "skriven av" Anita Barker Andersen och Titti Axén Sonesson. Den handlar om 101 berättelser om människor som har berättat om övernaturliga ingripanden. Jag tror verkligen att Gud kan göra både stora och små under mitt i vardagen och det är denna boken ett lysande exempel på! Något som jag verkligen också tror på är att Jesus kan bota sjuka precis som han gjorde när han gick här på jorden. Ibland har jag som alla andra kristna funderat över varför Gud gör vissa människor friska, varför mirakel inträffar för vissa människor, medan andra människor inte blir friska trots att man ber för dem. Eller att vissa mirakulöst nog överlever olycka efter olycka medan andra får dö. Att vissa dör jätteunga och andra lever tills de blir gamla. Det är så grymt orättvist!

Efter tsumanim 2004 hittade man ett litet spädbarn som låg och flöt på en filt på vattnet mitt i all förstörelse och hon hade överlevt! Ett mirakel skulle jag kalla det. På nåt sätt känns det som att det var meningen att hon skulle överleva.

Men varför helar Jesus vissa människor medan andra dör? Jag har inget svar på den frågan. Men någonting som hjälper mig  iaf lite ur de funderingarna är att man helt enkelt får försöka lita på att Gud har världen i sin hand. Han vet exakt hur många dagar varje människa kommer att leva. När en människa dör är det för att tiden här på jorden är ute. Om Gud gör en människa frisk innebär det att han har mer tid kvar åt den människan här på jorden. Därmed inte sagt att jag tycker det är lätt att tänka så! För det tycker jag verkligen INTE!!!

Sen tror jag INTE heller att det finns en mening med ALLT som sker! Barn som dör av svält i Afrika? Ungdomar som blir mördade? Jag kan inte se att det finns någon som helst mening med det! Jag tror istället att det är en konsekvens av synden och allt det onda som finns här i världen. Men däremot tror jag att Gud kan göra något gott utav något ont som har inträffat. Nu när jag ändå håller på måste jag bara tipsa om boken "Brev från en skeptiker" som finns att köpa på bokhandeln Ord & Ton i Borås. En grymt bra bok som tar upp måånga av alla frågor man ställer sig om Gud, bibeln och Jesus, både som kristen och inte alls troende. Boken har korta kapitel och är lättläst och vääldigt lätt att förstå! En bok som helt enkelt måste läsas! =)

Men tillbaka till boken änglavakt, här kommer en text som min syrra visade mig häromdagen. Den är på nåt sätt grymt härlig och man blir väldigt glad av den (det är nu jag stjäl texten för jag skriver av den helt) Gud kan verkligen göra under mitt i vardagen:


"Gunilla berättar här om sin dotter Johanna: Det var en speciell uppväxt för vårt tredje barn Johanna under hennes första fem år. Redan i magen höll jag på att mista henne, och när hon var två år, åt hon av den giftiga kaktusväxten High Chaparall. Då  var hon nära att dö ifrån oss. I fem veckor låg hon inlagd på sjukhus där hon fick sondmatas. Mirkaulöst, blev hon frisk igen efter förbön. När hon var fem år, gick hon och en fyraårig pojke ut på taket- till vårt niovåningshus! Det fanns inga skyddsräcken eller annat, de balanserade omkring på takpannorna. Någon såg dem från ett annat hus, men vad skulle man göra? Barnen klarade makalöst nog ändå promenaden, mest sannolikt på grund av änglavakt!
Efter denna händelse åkte vi som familj till Finland för att medverka i en kristen konferens där. Då råkade vår dotter gå in i en glasdörr, som gick sönder. Johanna fick inte så mycket som en skråma, trots att det var glassplitter överallt! Dagen därefter skulle hon åka go-cart på ett ställe där vi hade varit under vintern året innan. Men nu hade bilarna byggts om. Bland annat satt inte pedalerna där de brukade, utan gasen och bromsen hade bytt plats!
Johanna förstod inte instruktionerna som gavs på finska, utan gav sig glad i hågen iväg i full fart. Hon gasade iväg rakt mot ett uthus, men vände i luften på något sätt. Soptunnorna som stod där for all världens väg. Den vådliga färden gick över buskar, mellan människor och bilar. I paniken när hon försöker bromsa, gasar hon istället! Vi står som åskådare till allt detta och vet inte riktigt hur vi ska gripa in, men vi börjar be Gud om en lösning. Då ser vi till råga på allt en äldre kvinna på promenad på en smal stig cirka 100 meter bort, där Johanna kommer åkande. Kvinnan hör inte några varnande rop så långt bort, och hon lägger inte märke till go-carten heller, eftersom Johanna kommer bakifrån. När Johanna kommer körande rakt emot henne, ser vi den gamla damen hoppa till- högt upp i luften- precis lagom mycket för go-carten att passera under henne! Johannas storebror springer allt vad han orkar för att komma ikapp sin syster, och han får stopp på det vilda ekipaget bara någon meter ifrån familjens parkerade bil. Jag skyndade iväg till damen för att fråga hur det gick, och inte minst hur hon kunde hoppa så lägligt?
Det visade sig att kvinnan var nybliven pensionär, som just skulle resa ut till Afrika och ge av sin tid i missionsarbete. Hon var ute på promenad för att be och tacka Gud för det som hänt tidigare under dagen på konferensen. Utan att veta om att hon riskerade att kollidera med en förlupen go-cart, hörde kvinnan Gud säga:- Hoppa! Lydigt hoppade hon rakt upp i luften, och precis då passerade en go-cart under henne! Just där hon hoppade, fanns nämligen ingen annastans att ta vägen. Stigen var smal, där den passerade mellan en bergvägg och ett hus. Gunilla tackade kvinnan för att hon hoppat, hur hade det kunnat sluta annars?- Ja, svarade kvinnan, jag har lovat Gud att jag alltid ska göra vad han säger, och att jag ska göra det omedelbart. Men han har aldrig förut bett mig hoppa, men jag hoppade som om det gällde livet!
I efterhand konstaterade man, att det inte är fysiskt möjligt att hoppa tillräckligt högt- och sedan stanna kvar i luften tillräckligt länge för att en go-cart ska passera. Det Måste ha varit änglahjälp!"


Heeeelt fantastiskt! Grymt lycklig blir man av att läsa den! =D


LLFUAMJ

värsta helgen

Värsta helgen på länge! Det är en kille som är lika gammal som mig som har dött. Dött bara sådär. Vi kände inte varandra alls. Men han gick i min parallellklass på högstadiet så vi gick i samma spanskagrupp. Trots att jag inte kände honom alls så tar man ändå till sig det och det ger en tankeställare om hur skört livet är och att döden kan drabba vem som helst, när som helst.

Jag är väldigt glad över att jag känner Jesus. Då blir döden inte riktigt lika mörk. Det finns liksom ett hopp om ett liv i himlen efter döden. Det liv som vi egentligen är skapade till att leva. Jag bara önskar att folk ville fatta att det är detta som är livet! Ett grymt spännande liv med honom på jorden och sen vissheten om ett evigt liv tillsammans med honom i himlen.

Det är grymt viktigt att man har det rätt ställt med Gud! Att man tar sitt kristna liv på allvar. Om det är någon som läser detta och som inte alls känner Jesus eller har tagit emot honom så skulle jag verkligen vilja uppmuntra dig till att göra det! Att ge honom en chans eller i alla fall ta reda på vad det innebär att följa honom!

Alla kommer vi en gång att dö och ingen vet när det kan lika väl va imorgon! Därför är det så grymt viktigt att allltid alltid, varenda dag hålla sig nära Jesus! Det är det viktigaste här i livet!

Känner du inte Jesus? Det är sååå värt att ge honom en ärlig chans!LLFUAMJ

RSS 2.0