2010

Dog någon som stod dig nära? - nej som tur är inte!

Vilka länder besökte du? - Endast Sverige. Tråkigt men sant! Var inte ens i Norge eller Danmark. 2011 får ändra på den saken!

Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011? –    Ja.

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? – 12 juli då jag fick reda på att jag kom in på läkarutbildningen. 30 augusti då jag började på läkarutbildningen!! =D 

Vad var din största framgång 2010? – Lärt mig massa saker. Plus att jag äntligen kom in dock inte min förtjänst jag bara tackar han där ovan =D

 Har du varit sjuk eller skadat dig? – inte vad jag minns

Bästa köpet? – min IPL-behandling <3

Vad spenderade mest pengar på? –  hyra, telefonräkningar, kläder och alla dessa idiotiska smsbiljetter till spårvagnarna som jag fortfarande håller på med måste köpa spårvagnskort!!

Gjorde någonting dig riktigt glad? -  Jesus, min familj, mina vänner, att jag kom in på utbildningen, mina kompisar som gifte sig, min kompis som fick barn <3

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?- Alicia Keys love is blind

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
– jag var gladare! dock ledsnare på slutet

Vad önskar du att du gjort mer? – börjat plugga på MCB:n i tid

Vad önskar du att du gjort mindre? – hängt mindre på facebook hahahha!

Hur tillbringar du julen? – Med min familj och släkt!

Favoritprogram på TV? – Helt klart Geys anatomy!!

Bästa boken du läste i år? - Änglavakt, intelligent skapelsetro.

Största musikaliska upptäckten? -  vet inte

Något du önskade dig och fick när du fyllde år? – Minns ej

Något du önskade dig men inte fick? Minns ej va ju nästan precis ett år sen

Vad gjorde du på din födelsedag 2010? - var på släktkalas, firade att min mormor och morfar varit gifta i sextio år!! sen på kvällen var jag och Rebecka hos Ida och kollade på baksmällan!

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? – jaa det finns det!

Hur skulle du beskriva din stil år 2010? – ganska blandad. kanske lite kvinnligare än tidigare.


leg och varm choklad

Det är ju jul så jag kan bjuda lite på mig själv. Idag var jag på ett café och skulle köpa varm choklad. Innan jag beställde läste jag en skylt som satt på kassapparaten där det stod "Alla under 20 som köper alkohol måste visa leg" sen blir det så här:

Expediten: Hej!
Jag: Hej jag skulle vilja ha en varm choklad tack!
Expediten går och gör i ordning chokladen, kommer med den, jag räcker fram mitt VISAkort varpå expediten säger "legitimation tack"!
Jag: Va?! Legitimation till varm choklad?!
Expediten tittar på sig som om jag var från en annan planet och säger " ja asså för VISAkortet"

haha snacka om att jag kände mig dum. Men jag var ju så inne i den där skylten med alkoholen så jag hade inte en tanke på nåt annat.
LLFUAMJ

 

En glädjens dag

Kan tydligen inte hålla mig härifrån. Whatever happens så inga mer dystra inlägg nu på ett tag. Bra beslut. Sitter och pluggar och jag börjar komma in i det. Nice! Folk börjar trappa ner inför ledigheter och jullov. Men inte jag, jullovet är den tid då jag måste plugga som värst så nu är det bara att köra!


Sen måste jag berätta att igår var verkligen en glädjens dag! Min kompis Becky fick barn!!! Det blev en liten Alice =D


Tack Gud!
LLFUAMJ

lussande och sådär

På hemmet är det en tradition att man varje år röstar ut sex stycken som flyttat in under året som får va med i ett luciatåg. Så inatt har jag och fem andra gått runt och lussat i varje rum. Det är hundra rum här. dock var det en  del som hade tenta osv som satt upp lappar om att de inte ville höra våra vackra stämmor så riktigt hundra rum blev det inte. Men kul hade vi!! =D


Sen har jag massor att tänka på vad gäller skolan och livet.
Så jag tar en paus och återkommer efter den tolfte då jag haft tentan och sådär.På återseende rätt snart.. tiden går fort. Glöm inte att Gud är fantastisk!!


LLFUAMJ

ett bibelord

Ett bibelord: Sök först Gud och hans rättfärdighet så ska ni få allt det andra också!

LLFUAMJNärhelst

Närhelst du behöver hjälp: Ropa Jesus!!
LLFUAMJ


tjoooohooo

tjooo!! Nu ska jag till skolan och ha min APDÅLIGA redovisning. Men hemligheten ligger i att man snackar på och låtsads som att man är väldigt insatt. Man verkar liksom självsäker. Jag körde nyss igenom för mig själv och imponerades av hur säker jag lät "Jag och forskarna är eniga om att det behövs mer kunskap om aktiv demetylering än det finns idag".

Jag tog bort den meningen det kändes lite för.. aa ni fattar. Sen är det ju så att man är insatt tills nån ställer en fråga. Då är man ju körd.
LLFUAMJ

...

Jag har fortfarande inget mer att säga. Jag är bara helt tom. och min tillvaro kräver ständiga pauser så att jag kan springa iväg och gråta.


Men nån gång blir det väl bra hoppas jag.
LLFUAMJ


artikeln m.m.

Att vara ledsen är fysiskt utmattande. Man blir verkligen så väldigt trött! Nu är det bara sju skoldagar och 14 vanliga dagar kvar sen får jag byta värld till Boråsvärlden.
Ska bli såå skönt!!


Sen måste jag ju säga att läsa vetenskapliga artiklar är sannerligen ingen hit! Ska äta och sen försöka ta mig till universitetet. Kanske facebook kan hjälpa mig att förstå artikeln tänkte jag men tydligen inte. Så får försöka se om jag förstår den bättre i skolan istället.


Sen ikväll ska jag på KDU:s julfest. Först är det fest i lokalen och sen ska vi gå på jul på liseberg. och nej jag är inte med i KDU. Men alla är ju välkomna på julfesten så varför inte tyckte jag och tjejerna i min hemgrupp =D
LLFUAMJ

...

Jaa vad ska man säga efter en sån här dag. Känner mig bara helt...tom.
Det finns helt enkelt inga bra eller smärtfria uppbrott.


Speciellt inte ett sånt här uppbrott. En liten del av mig har redan dött av saknad. 
Jaa det känns verkligen som att halva jag har dött.
LLFUAMJHÅÅÅÅÅÅÅÅ

Idag har jag haft praktik. Va med en ung jättebra läkare. Så nu fick jag prata med patienterna, ställa frågor osv. och läkaren frågade mig hela tiden vad vi skulle ta för prover och vad vi skulle göra när patienten. och eftersom patienten satt framför mig så var jag ju verkligen tvungen att tänka efter. det var kul.


Sen är livet så väldigt komplicerat. och jättejobbigt och jag kommer sakna jättejättemycket men vad ska man göra?! HÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ =(

LLFUAMJ

gratis är bäst

Man vet att man är student när man blir överlycklig över att få en kupong
hem i brevlådan och lämnar man in den i affären får man ett paket tamponger..GRATIS!!


=D


LLFUAMJ

RSS 2.0