duggan osv

Igår hade vi dugga. Inget obligatoriskt och inget godkänt eller så men man kan få extrapoäng till den stora tentan.

och jaa det gick som förtjänat om man säger så. Man får inte gå förrän tidigast 40 min. Jag lämnade salen efter 40 minuter. Många med mig. och där hängde vi i sofforna utanför salen och en efter en kom ut och bara " ee det gick sådär, men det är inte så noga!"

det har varit lite så att man har känt att nu har jag kommit in så nu kan jag chilla! Fel fel fel!

Det är ganska bra att kolla på youtubeklipp ibland för att se ex hur DNAreplikation går till.  och en föreläsare sa häromdagen "Ni ska inte tro att ni kan sitta framför yotube och sen bli läkare!"

Joo men det trodde vi!!


Nää men allvarligt jag skärpa mig här! Så nu ska jag sitta lite varje dag fram till tentan så ska nog detta kunna gå vägen!


Trevlig helg =D
LLFUAMJ

MCB

MCB-Molekylär cellbiologi. Älska denna fantastiska kurs! Har en föreläsare som vi haft MKT! han använder supersvåra termer och jag går från hans föreläsningar och kan inte sammanfatta nåt av vad han har pratat om! och alla andra känner samma sak. En gång stod han och pratade om en grej som jag för en gångs skull fattade (jag hade läst det på sjuksköterskeutbildningen) men skillnaden var att föreläsaren på sskutbildningen förklarade det bra! Ja han gör saker som egentligen inte är särskilt komplicerade till mkt mer komplicerat än vad det är. Allt är verkligen en enda soppa! Denna man är typ Sveriges topp3 med det han håller på med. Men jag måste nog också säga att han lär ju vara Sveriges topp3 på sämsta föreläsare. Man kan ju inte ha allt liksom.

Så då får man sätta sig ner med de väldigt tunga böckerna..tar sån tid! Men nu börjar jag komma in i det. och jag kommer inte få nåt jullov för vi har tenta 12 januari. men jag måste faktiskt erkänna att de dagarna vi inte har den föreläsaren och när jag väl sätter mig ner så är MCB faktiskt ganska kul! =)


så har vi dugga imorgon. varför blir det alltid så att "ååå om jag bara hade en enda dag till!" så jag får väl sitta inatt. men det är mysigt för jag har tänt min adventsljusstake =)


sen saknar jag Borås!!LLFUAMJ

heeey

Heeey! Long time no blogg..

Händer saker heela tiden!! och nu känner jag att nu måste jag ta tag i mitt liv och faktiskt plugga. Man kan ju inte bara ha kul hela tiden. Så igår pluggade jag typ 7 timmar och jag fortsätter på den vägen idag och imorgon, har dugga på torsdag.


Här på hemmet har det varit lite fönstergubbar här och bytt fönster. Jag behövde hjälp med att sätta upp min rullgardin så jag tänkte att jag kunde ju passa på att utnyttja dem. Så jag skrev en riktigt smörig lapp och mutade dem med en påse ahlgrens bilar. Det verkade funka för de sa att de kunde hjälpa mig en annan dag när de hade med sin borrmaskin. Men sen gick dagarna och jag trodde att de hade glömt av det så jag åt upp godispåsen. Sen imorse när jag låg och sov var det nån som knackade på och då var det dom som skulle sätta upp min rullgardin. och där stod jag i pyjamas och utan godispåse. Jag kunde ju inte börja byta om när de var där. Så jag fick låtsads som ingenting, ta på mig jackan och smita iväg till Coop (i pyjamasbyxor) jaa vad skulle jag göra?!
Med lite fantasi skulle man kunna tro att det var mjukisbyxor...
Men nu sitter rullgardinen uppe iaf!

sen så har jag lite problem. Jag kan varken messa eller ringa från min telefon. Det är spärrat så jag ska ringa Tele2 säger dem. Okej min telefon är tydligen spärrad och jag ska RINGA tele2? Hur tänkte dom där? 
Så mamma om du läser detta så hjälp mig på nåt sätt! Jag vet inte ens om jag kan ta emot samtal. Men du kan ju pröva att ringa mig! men jag är på föreläsning mellan 13-16 så ring inte då.
Btw I love you!
LLFUAMJ

husfar =)

På studenthemmet där jag bor ingår det i hyran frukost och ett mål lagad mat varje vardag i en matsal. Lyx!
Det är en anställd kock som lagar maten men sen är det också en anställd husfar som fixar frukosten varje morgon och lite andra saker. Han bor på hemmet i en lägenhet med sin fru. Han är gammal pastor och typ sextio år.

Frukosten serveras mellan klockan 7-9.30. Ibland om jag har jättelång sovmorgon och behöver sova så går jag upp och lagar frukost själv sen när jag vaknar. Det gjorde jag häromdagen. och sen ganska långt in på förmiddagen när jag ska till skolan så går jag in i matsalen för att hämta min matlåda. och då möter jag honom och han frågar mig "slarvar du med frukosten?" Nej jag har ätit frukost, svarar jag. "Har du det? Jag såg dig inte här imorse" säger husfar. Jag förklarade att jag tagit sovmorgon och gjort frukost själv. "Ja det är bra!" säger han då.

Det bor ändå hundra pers på hemmet. och han märkte att jag inte hade varit och ätit frukost. Ååå där blev jag glad! Verkligen vardagsglädje! =D
LLFUAMJ

mmm

Underbar kväll med fantastiska vänner!


Dock saknar jag fortfarande någon så att jag håller på att dö!!
men jag hoppas att det löser sig på något sätt..förstår bara inte riktigt hur.
LLFUAMJ

saknar

Jag saknar någon så sjukt mycket!!!


aa vad ska man göra? Jag gjorde det jag tror är bäst för båda i det långa loppet.sjukt jobbigt bara!!! Jag typ dör lite grann hela tiden..
LLFUAMJ


klassen osv

Jag tycker om min klass.


Jag har fullt upp 24-7 Grymt kul! men nån gång borde man ju plugga också kanske..sen måste jag snart läsa "Om jag ägde allt" av Linda Nichols.
Det är en bra bok. och den ger mig hopp!

LLFUAMJ

NAAJS DAG

Ja idag har det vart riktigt najs till skillnad från helgen då jag bara pluggade hela tiden.

Först dugga kändes helt okej. Sen drog jag och några klasskompisar ut och åt tacobuffé. Därefter skrev jag och elisabeth labbrapport och så tvättade jag. Ooh vad jag längtat efter att tvätta. Att plugga gör att jag av nån konstig anledning verkligen längtar efter att få tvätta! det är jättekul! och sköljmedlet luktar så gott mmm!

sen har jag vart hemma hos sara på sconeskväll så spelade vi alias..mkt trevligt!!


Jag trivs sjukt bra med livet och tillvaron! Tack Gud!LLFUAMJ

hej och hå!

Tjooohooo!! Livet som student är härligt! Här har jag ägnat hela lördagen åt molekylär cellbiologi och jag är inte på långa vägar klar =/ boken är ganska svår men nu börjar jag förstå den så det är ju typiskt att man ska komma in i den två dagar innan duggan =/

Men jag har iaf suttit med boken instängd på mitt rum hela dagen. Fantastiskt kul lördag. Verkligen!

Men jag längtar till på måndag..då ska jag skriva labbrapport och tvätta. Aaa roligare än det här iaf =P hahah
LLFUAMJ

dör litegrann

Gårdagens inlägg resulterade i elva missade samtal imorse medan jag var och åt frukost. Det var mamma "vad har hänt?!" Jaa lite dramtisk kanske jag var igår. Ingen fara jag har det bra. Jag går bara igenom en sak som alla mer eller mindre går igenom nån gång i livet. och därför sitter jag här nu och stirrar ut i natten och det känns som om att jag håller på att dö =( men det kommer jag inte göra.


har varit dansbandskväll här på hemmet. Sjukt najs!! =DLLFUAMJ

saknar

sitter här och saknar massa människor.


sen är det ju en sak till. men jag måste ta mig igenom det här. Men man förbereder sig och förbereder sig inför den hemska dagen. Man tror att man är förberedd och att man inte ska känna nåt när den väl kommer. Men det gör man alltid ändå!

Jag har varit där förr så jag vet.
LLFUAMJ

inte så aktiv

Jag är inte särskilt aktiv här känner jag och har inte på mkt att skriva.

För jag antar att ni inte vill höra om dnasekvenser och skillnaderna i eukaryot och prokaryot translation? det är sånt jag sysslar med på dagarna. Ska snart sova så jag kan nörda in mig riktgt ordentligt imorgon. Är "ledig" då.


men snart så.. snart ska jag skriva nåt kul!LLFUAMJ

RSS 2.0