tjoooo

Då var tentan avklarad. En sak har jag lärt mig och det är att man aldrig ska gå på känsla. Men oavsett så kändes det braa!! Efter tentan gick jag och Joanna och inhandlade vår belöning...en anatomibok för 739 spänn!
Livet som student är hääärligt! Aaa men det är det faktiskt.

Sen tänkte jag att nån mer belöning måste jag ju ha och eftersom jag har sån julkänsla så begav jag mig till ekohallen för att kolla om de hade några gamla julkalendrar. Hittade inga vid filmerna men så var det en kille där så tänkte att det är väl bäst att fråga. så här löd vår konversation:

Jag: Ursäkta mig, har ni några gamla julkalendrar?
Han: Ja, de står framme vid kassan längst ner!
Jag: Asså jag menar på film (borde inte de stå vid filmerna? och vid kassan har de ju alltid såna papperskalendrar man öppnar)
Han: Ja, film! Näää asså vi har ju gamla SVTkalendrar nere vid kassan sen 10 år tillbaka.

Ett litet missförstånd bara. Men vi asgarvade båda två.

Dom va för dyra, billigare på cdon. Så då gick jag vidare till ord och ton och köpte boken julmirakler.


Sååå nu ligger jag här i min säng  och firar genom att läsa, äta chokladbollar och klunka frikyrkoskuumpa!!!=D
(Icas alkoholfria godtemplercider på glasflaska..gooodaste cidern!!)


TREEEVLIIG HEEEEEELG !!!=D

LLFUAMJ

Tjaa!

Tjaa! Tenta imorgon.

Den här boken mina vänner..det är sjuksköterskornas bästa vän!
Sjuksköterskornas handbok genom livet.


Du blir inte sjuksköterska utan att kunna den här boken utan och innan !!

och det här är vad jag har ägnat veckan åt. Det ser inte ut så men det
är typ 13 böcker och 600 papper !!

som ni ser så gör man allt för att slippa plugga när man till och med tar sig tid till
att ta kort på allt och lägga ut på sin blogg! hahaha

meeen..jag har iaf bestämt mig för att jag kan allt nu! =D

så behöver ni ett vårdande samtal så är det bara att kontakta mig!
så ska vi "ansa, leka och lära i en anda av tro, hopp och kärlek
och hjälpas åt att skapa din lidandeberättelse som vi sen relaterar
till din livsberättelse!"

låter lockande va ?;)


High five!jakten fortsätter

SKA ha tag i simpor och grodfötter. Så idag ringde jag han som spelade huvudrollen. Han svarade inte men sen så ringde han upp! Så nu har jag snackat i telefon med han! mmmm rätt ballt

Men han hade heller ingen film med det tyvärr..det enda som hade det va svt så jag skulle ringa dem imorrn.


så nu delar jag med mig av det enda klippet som finns på hela internet på ett av mina absoluta favoritprogram genom tiderna !! Se och njuut


LLFUAMJhttp://www.youtube.com/watch?v=oG4z9vln1u0
simpor och högskoleprov

I flera år har jag lte då och då tänkt på ett av mina aabsoluuta favoritprogram när jag var liten nämligen Simpor och Grodfötter. Det gick 94 och hur ganmal va jag då? fem. men kommer fortfarande ihåg massor! Såg ett litet klipp på youtube och det var nostalgi på höööög nivå!! och jag ääälskar det fortfarande! så nu börjar jag få abstinens här går inte att få tag på nånstans! så nu har jag mailat svt!

Har varit på K.ung i helgen. I fredags var det grymt! Igår var det..ja jag vet inte. Imponerande att man kan hålla en predikan i en kyrka inför massa ungdomar på en kristen ungdomshelg utan att nämna Jesus en enda gång! Gud nämnde hon en gång. Budskapet var att vi skulle leva i tacksamhet, ta hand om varandra. Vi var älskade sa hon ett oräkneligt antal gånger. Okej vi fattar vi är älskade, men av vem? Det sa hon aldrig.
Nä jag vet inte jag är nog bara lite sån att jag inte vill ha massa mys och fina ord, tända lite ljus och vi ska ta hand om varandra och va en bra kompis och en bra människa och värna om miljön och köpa rättvisemärkt och hjälpa tanter över gatan.

Allt det där är bra! Meen jag vill ha lïte mindre "brakompismöte" och lite mer Jesus i en predikan, för som sagt så nämnde hon inte Jesus en enda gång!
Sen kom ett grymt drama som verkligen berörde så det va grymt ändå! Kan verkligen rekommendera att lyssna på Frank Ådahl "be för Sverige" sååå gryymt bra! För att sammanfatta så var k.ung ändå mkt bra!

Gjorde högskoleprovet igår. Innan har jag alltid glidit dit, gjort det och inte brytt mig om hur det har gått. Men nästa gång ska jag verkligen öva! Jag och Johanna hade lite panik där ett tag för vi va där i sista stund och skulle parkera. Fanns inga parkeringar och i parkeringshuset ställde vi oss då. Och så tog parkeringsautomaten inte VISAkort !!! seriöööst kortet alla har tar de inte ! mynt hade vi inga. Men vi visste att mamma skulle komma till stan lite senare så då ringde vi och bad att hon skulle lägga i pengar.

Så parkeringsvakten fick så länge hålla till godo med vårt jättegulliga fina handskrivna brev skrivet på ett gammalt coopkvitto jag hittade i längst ner i min väska. det här meddelandet  var vad han hittade om han gick till vår framruta för att kolla om vi hade betalat:

"Hej! Vi ska göra högskoleprovet och vi har bara VISAkort. Inga mynt och vi hinner inte åka och växla. Mamma kommer med pengar om typ en timme. Tack!! //De fattiga studenterna"


LLFUAMJ


skratta mitt inatten !!

Just nu har jag maassaa att göra vilket innebär att jag har ganska svårt att somna på kvällarna eftersom jag har så fullt upp. Så det senaste har det varit så att det alltid tar typ minst en timme oftast två innan jag somnar. Grymt störande och grymt tråkigt att bara ligga där så länge innan man somnar.

Meen har man en syster som Johanna så behöver det inte bli så tråkigt sen ändå!=) Igår hade jag legat typ en timme och försökt somna, klockan va typ halv tolv. Då hör jag hur hon ropar från sitt rum väldigt högt:

"neeeej nu tänkte jag fel!! väänta lite!! vi tar det imorgon!! väääänta!"
så hör jag massa ljud så jag tänkte att det  är bäst att kolla in vad hon håller på med. Eftersom hon brukar ha konstiga saker för sig i sömnen. Så jag gick in till henne och tände lampan och då har hon kastat ner sitt täcke på golvet och hon sitter på sängkanten på väg upp.

Jag sa till henne att gå och lägga sig och hon bara "vaddå gå och lägga mig?" (hon sov tydligen fortfarande)
sen vaknade hon och hon bara "eeeh..vad händer?" typ
HAHAHAHA verkligen aaaaskuuul så då fick vi oss ett asgarv typ mitt i natten (och jaa, ska man upp tidigt är halv tolv mitt i natten)

aaa ni skulle sett hennes min när hon vaknar upp och lampan är tänd, hon sitter på sängkanten, täcket ligger på golvet och jag står i dörröppningen!! hahahaha aaaaskuuul !!

garvade lång tid efter att jag lagt mig i sängen efter det.
hahahaah

sen somnade jag.


LLFUAMJ

tentapluggar

Har fullt upp! och vad gör jag? Jag gör nåt väääldigt viktigt! Jo jag tentapluggar !!=)

Jag har alltid tyckt att folk som säger att de tentapluggar verkar så smarta och duktiga och ja.. smarta!
Att tentaplugga låter så svårt och komplicerat! Man är instängd på ett rum i en veckas tid med en skyskrapa av viktiga papper och böcker, man är upptagen 24-7 och så stryker man under viktiga saker med överstrykningspennor i snygga färger! det låter tungt men samtidigt ändå ganska kul. och hur sjukt det än kan verka så är det faktiskt ganska kul. eller ja typ 80 % kul och 20 % ångest. 

Nu ska jag strax återgå till Kuhns paradigmteori för att sedan fördjupa mig i det fenomenologiska och hermeneutiska perspektivet i vårdvetenskapens ontologi! Jaa ni ser ju hur smart jag har blivit efter några timmars tentapluggande!!=)På återseende nästa fredag då tentan är gjord..innan dess är jag upptagen.
Jag tentapluggar ! woooohoooooo!! =D

LLFUAMJ

Vem är herre i ditt liv?

Det finns en sak jag har funderat väldigt mycket på. Så jag ringde till ungdomspastorn i pingst Christian Kastö och vädrade mina tankar. Har man frågor om bibeln eller om Gud är han en av de bästa att fråga! Han är väldigt kunnig och ger alltid väldigt bra svar! Som sagt så gav han mig många nya väldigt bra tankar. Måste bara skriva att jag verkligen inte menar att döma någon! För jag själv är så långt ifrån perfekt man kan komma och gör många misstag varje dag! och jag tänker alltid på mig själv när jag hör en av DC talks låtar fast jag byter ut king mot queen: "I am the queen of excuses, got one for every selfish thing I do!" That´s me!

Det jag har funderat över är hur det kan komma sig att det finns människor som är kristna, de älskar Jesus och de är raka och öppna med att de är kristna och berättar om honom för sina vänner, när de samtidigt exempelvis kan gå ut på krogen och supa sig fulla! Det tycker inte jag alls hänger ihop! Alla gör misstag och det måste man få göra. Men att medvetet välja att helg efter helg efter helg gå ut och dricka sig full, när man är kristen det kan jag inte fatta! och det finns många många andra saker som det klart och tydligt står i bibeln är fel, men som kristna medvetet väljer att göra gång på gång på gång också så nu tog jag bara det här med att dricka sig full som exempel.

men då får man fråga sig. vem är det som är herre i ens liv? Jag får ofta ställa mig den frågan "vem är det som är herre i ditt liv Josefin?" För ibland kan jag bara känna att "Ååå Gud, snälla kan inte jag få bestämma nån gång i alla fall?" och det har hänt flera gånger att jag har bestämt saker själv utan Gud och de gångerna har det inte blivit bra! För Gud vet alltid bättre än mig!

Man kan nog älska Jesus, tro på honom berätta för honom om andra, tycka att det är fantastiskt att Jesus dog på korset och att man fått ta emot nåden, utan att ha insett att det också handlar om något mer! När man har tagit emot Jesus då är det faktiskt inte en själv som bestämmer längre. Utan det är Gud. Jag kan inte sätta min vilja först utan Guds! Jesus frågade till och med de första kristna att "vet ni egentligen hur det är att följa mig"?

Vet vi hur det är att egentligen följa Jesus?
Vem är det som är herre i våra liv? Är det utbildningen, arbetet, pojkvännen/flickvännen, alla fester och nöjen, jag själv eller är det Jesus?

Är Jesus den som verkligen är herre i våra liv?

Jag vill att han ska vara det i mitt!


LLFUAMJ


en dag utöver det vanliga

Denna dagen har nog ändå varit lite utöver det vanliga kan man säga.
Har varit i Skövde på kalas. Morfar fyllde 84. Så i princip hela släkten var där och morfar bjöd oss alla på lunch på restaurang. Var buffé väääldigt  god mat! Jaaa det är ju bara att garva åt hans födelsedagspresent som han fick av oss alla som råkade vara lunchkuponger ! hahahaha
Sen skulle vi gå på promenad och fråga mig inte hur men det slutade med att vi hamnade i värsta modeaffären. Ofta hela vår släkt står och hänger i en klädaffär liksom men det gjorde vi i alla fall! haha

sen drog jag och mina kusiner drog till en skateboardhall där det var nån skatetävling innan åkte vi hem till mormor och dem igen och åt tårta och snackade.

och det här med sjuksköterskor måste ju ligga i släkten asså för jag vet inte hur det kom sig, men helt plötsligt sitter vi alla runt köksbordet och mormor tar blodprov på oss alla för att kolla om vi ligger i riskzonen för diabetes hahahaaha

när vi skulle åka hem hade Daria skickat ett mess och skrev att hon Tina och Johanna va hemma hos henne och åt tårta. Det va inte planerat men va så länge sen jag träffade dom så jag drog dit och det hela slutade med att vi drog till x & y. Det här med krogar har aldrig riktigt varit min grej, men vi var där ett tag i alla fall och sen drog jag, Johanna och Jonte hem och så hade vi ett djuupt teologiskt samtal i bilen.

Jaa vad säger man? Riiktigt naajs dag!!=D


LLFUAMJ


<3<3<3

måste bara skriva av mig. Jag ääälskar verkligen mitt liv och min vardag!!
Älskar skolan och det ska bli såååå kuuul att få jobba på sjukhus!!
Drömmen är att jobba utomlands med läkarmissionen ett tag men sen känner
jag att jag vill jobba på Sahlgrenska i Göteborg, det är ju faktiskt nordens största sjukhus!


För övrigt gjorde vi inte mkt idag heller. 15 minuters intensivt plugg. Resterande fem timmar facebook, youtubeklipp, lagade och åt mat plus åt chokladbollar som jungan bakade samt snackade om allt och inget=) hahaa arbetet ska ju bara in på måndag klockan fyra och alla andra grupper är klara men det är luuuuuugnt!=)


imorgon ska jag till staden där jag föddes för 20 år sen (skövde) ska på 84 årskalas.
om jag hade gillat hockey hade jag nog hejat på skövdes hockeylag tror jag.
Jag kan ju faktiskt deras lagsång (heter det så?) och dessutom så är den såå grymt braa!

åååååå <3

LLFUAMJ

effektiva är vi jaa !!

Idag hade vi självstudier för att jobba med grupparbetet. Vi hade bestämt att träffas hemma hos Joanna klockan tio. Det började braa..vi var inte där förrän halv elva ! sen vi vi där till fyra ungefär.

Vad gjorde vi? Jo på dessa fem timmar ägnade vi en halvtimme åt intensivt plugg. Resten av tiden spenderade vi med att äta mat, äta kladdkaka, kolla på youtubeklipp, facebooka samt ta några rejäla djupa
kill och tjejsnackssamtal !=P


Imorgon kör vi igen heja heja !!


LLFUAMJ

kalasdag upphöjt i tio!

Imorgon är det kalasdag upphöjt i tio!! och vad innebär det då?

Jo det innebär att man går upp och åker in till stan med åttabussen som vanligt. Men istället för att gå in i högskolan så går man förbi den (typ skolkar med andra ord men efetrsom det är högskolan vi snackar om så observera ordet typ). Sedan fortsätter man bort mot knalleland till lokalen bredvid skopunkten med avsikt att va bland de första i kön. Med sig har man nu när man faktiskt är veteran stooora kassar, det ultimata är IKEAkassar! Man står och väntar en stund och sedan när man till slut får gå in i den här lokalen så får man kramas lite och trängas lite och mysa lite i trängseln och värmen med maaaassaaaa folk!! Målet är nu att knö ner så mkt kläder som möjligt i de här kassarna. Eller rättare sagt så mycket snygga kläder som möjligt och gärna i rätt storlek och utan hål. Sedan gäller det att hitta nån liten hörna nånstans där man kan prova dessa kläder och kolla igenom om det är något jag faktikt vill ha och kommer använda, och försöka undvika det här "åååå vad billigt, den kan ju va bra att ha nån gång!" Sedan är det bara att ge sig mot kassan och betala med caaaaash.

och trots att man försökte så slutar det ändå alltid med att något av plaggen man köpt endast blir en garderobsprydnad.


Aaaa kag snackar givetvis om gina tricot utförsäljningen!!=)
Hoppas att jag hittar nåt bara!=)


LLFUAMJ

åka skidor !!!

När jag gick i nian såg jag en grymt snygg t-shirt jag ville ha i åka skidor tidningen!
Vet inte varför men blev aldrig av att jag beställde den.
Idag fem år senare gick jag ut på hemsidan för att kolla om den fanns kvar och deeet gjorde den!!

Det står "Åk först ni, så väntar jag där nere!!" över hela ryggen.


Så nu har jag beställt en sån så ni som kommer åka med mig nu vet ni ju vad som gäller ;)
LLFUAMJ


fantastiskt !!

Jaa ännu en askul kväll!! Har verkligen garvat så mycket så jag har gråtit!!
Det är nog aldrig som vi träffas och inte skrattar en enda gång.

Jag ääälskar mina kompisar och allt folk jag har runt omkring mig!!
De är bara bäst i heeeela världen!!

Jag älskar mina kompisar! Jag älskar min skola!
Jag älskar livet! Jag älskar Jesus!


sen älskar jag att skratta!

och det är faktiskt så att det är vääldigt få saker i livet som är så hemskt
att man inte kan se nåt lite roligt i det som man kan garva åt!
LLFUAMJ

har hittat honom!

Har hittat honom! I alla fall utseendet! haha Det finns många killar och jag antar att det finns många ganska snygga killar. Men deeet är inte ofta som de har det där lilla extra enligt mig som jag inte kan förklara vad det är. Men nu har jag hitttat han. Han går i min klass är ganska kort, har tatueringar,  vältränad, mörkt hår och snygg stil. och så äääälskar han att åka skidor!! Men han är inte kristen vilket innebär att han inte är nåååååågot av intresse! Men det är kul att ha ett span. Mindre kul att varje gång denna veckan när han varit i närheten så har jag på nåt sätt klantat till det.

men jag tänker så här: alla har en dubbelgångare vilket innebär att jag SKA hitta hans dubbelgångare nånstans i nån kyrka! så det fyller mina drömmar varje kväll innan jag ska somna att jag hittar en kille som ser ut som han nånstans i nån kyrka och som är kristen och som blir askär i mig och så efter två års raggande utan att ge upp så får han mig! och så lever vi lyckliga i alla våra dagar i ett hus med en hundras jag inte minns namnet på och fyra barn och en husvagn kanske kan va bra att ha så det har vi väl också då.

aaaaaaaawLLFUAMJ

fredag!!!!

Fredag såå gryymt göööttt!!

sen ikväll kommer en av mina absoluuta favoritpredikanter till pingstkyrkan!!
såå det blir naaajs !!=)LLFUAMJ

luuuustigt folk!

En gåta:

Vad är det för folk där nästan alla har någon speciell egenskap som utmärker dem, de kan va tråkiga, de kan va roliga, men väldigt många är väääldigt lustiga! De är halva nöjet av vardagslivet samtdigt som de ibland verkligen kan konsten att sabba ens fritid. och har man en gång blivit av med dessa lustiga folk så får man alltid nya ??

kan du inte svaret så scrolla ner


Svar: Lärarna så klart!!
Lärare är verkligen halva nöjet med att gå i skolan! Man kan sitta en hel kväll och bara prata om alla lustiga saker de gör och skratta! Nästan alla har nåt speciellt som man kan prata om. Jag har alltid haft i alla fall några lustiga lärare och gymnasiet var nog väärst !! men nu går jag ju på högskolan och då har jag ju fått nya!


lärare nummer 1: Hon kan inte svara på frågor. Föreläsningarna håller hon direkt efter powerpointen och då och då medan hon läser låter hon så förvånad som att det var första gången hon hörde det!
Har ännu inte lärt sig hur man drar upp rullgardinerna eller tänder lamporna i klassrummet. Hennes lösning var att kalla dit vaktmästaren och medan vi väntade på honom (i typ en timme) föreläste hon i nästan totalt mörker, eftersom det var morgon passade många givetvis på att ta sig en tupplur!


lärare nummer 2: gör då och då ett inlägg i sina föreläsningar om sina katter. Hände häromveckan att hon drog en ganska lång berättelse om dem och efter typ 10 minuter stannade hon upp och "ooj, jag har inte en aning om varför jag berättar detta!" Några dagar senare mitt under föreläsningen avbryter hon tvärt sin undervisning och utbrister "oooj då nu är gylfen öppen igen jag måste slänga de här byxorna, ett ögonblick!" och så drog hon upp den. "ni måste lova att säga till om den åker ner igen" säger hon. Det roliga va att hennes tröja var så lång så man hade inte en chans att se om gylfen var öppen eller inte. Morgonen därpå upplyser hon i alla fall om att idag hade hon i alla fall ett par andra byxor på sig!


lärare nummer 3: hans föreläsningar är inte de roligaste direkt eftersom det handlar om lagar. Dock kan vi ändå roa oss under lektionen med att lyssna efter hans "systääääääääääm och probläääääääääm" och oj vad ofta de orden används. "Det är ju ett problääääääääm med ett sånt här systäääääääääm!"


Meeen jag måste faktiskt säga att lärare är grymma!! De lär oss ju faktiskt grejer och de flesta är väldigt trevliga. De ger oss nåt kul att prata om och så gör de ju faktiskt ett grymt jobb!! Lärare är bra!

Såå en guldstjärna till alla lärare!LLFUAMJpensionärstanter

Idag på bussen på väg hem från skolan sitter jag på fyrasätena. Asså jag sitter så jag har två säten mitt emot mig. Så mitt emot mig sitter en kille som typ går i sjuan, åttan nånting. I Gånghester hoppar det helt plötsligt på två pensionärstanter som ska sätta sig bredvid oss. Den ena har så dåliga knän upplyser hon så vi får hjälpa dem upp. Efter ett tag har vi äntligen fått dem på plats. Men tog en liten stund =) haha Allas ögon är nu riktade mot oss för tanterna är verkligen såååå roliga!! De pratar ganska högt och tanten som sitter bredvid killen börjar fråga ut honom om han busar mkt i skolan. Han sitter och smsar och tanten verkligen sätter sig med huvudet nära killen så hon också kan se displayen och vill att hon ska visa honom vad det är för spel han spelar! Tanten som sitter bredvid mig berättar att de har haft sååå kuuul för de har precis varit och kollat på Leif Loket Olsson på café 9:an! Hahaha

Så vi sitter där och pratar och tanten bredvid mig tycker att "det är dåligt att det inte går några bussar till Äspered för Äspered är ju faktiskt ett väääldigt stort samhälle" hahah säger hon helt seriöst. Ja grymt kul att sitta och prata med dem faktiskt! och resten av bussen var nog rätt avundsjuka på oss som fick sitta med dem för alla satt verkligen med öronen spetsade och blickarna mot tanterna och garvade när de sa nåt kul !!

så ni som är inne i en åldersnoja..man kan faktiskt ha kuul som pensionär. Till exempel kan det ju hända nån onsdag att man får åka till Gånghester och lyssna på Loket !!


LLFUAMJ

aaaaskuul!!

Vissa är ju hemma här i Sverige och pluggar medan andra är ute och upptäcker USA! Här en bild på min kusin och hans polare som han träffade nånstans i det stora landet där borta. Det är inte bara landet som är stort om man kollar in bilden! hahaha seriööööst bland det roligaste jag sett !!
Det roligaste är min kusins kommentar till bilden "me and my fat brother, peace and love bro!" HAHAHAHAH


LLFUAMJ

ps. ett litet förtydligande, min kusin är killen till höger haha!

underbar helg

Igår var vi på 25årsfrukost vääääldigt gott! Sen på kvällen skulle vi ut och äta på spice n rice och det slutade med att vi hamnade på fifaturnering i pingst och jag och Ida och Jonathan avslutade kvällen med att diska. Så kul kan det bli ibland.

Idag har jag vart i kyrkan och där träffade jag Patrik som är ambulansförare. Vi har pratat om det länge nu att jag ska få åka med i ambulansen en dag. och nu hade han kollat upp det och jag får åka med i princip när jag vill. så vi bestämde att jag skulle kolla upp när jag kan och sen ringa han!=)

Hoppas verkligen att det händer nåt den dan. Så det är väl bara att be Gud om riktigt svåra olyckor!
Nä fyyyy vad hemskt!!! Jag vill självklart inte att det ska hända massa olyckor! Meen jag tänker så här..om nu de där hemska olyckorna nödvändigtvis måste ske så vore det ju ändå bra om de hände just den dagen när jag är med!

Så jaa det är väl bäst att jag sätter igång och pluggar lite nu så jag kan nåt.
Om patienten som ligger på båren med hjärtattack säger "Kan du va snäll och förklara innebörden i orden paradigm och deduktion?"
så måste jag ju faktiskt kunna svara på det!LLFUAMJ

måste bara berätta!

Jag är trött och borde verkligen sova. Men jag måste bara berätta. Det är heeeelt otroligt hur Gud faktiskt alltid ser exakt vad jag behöver!!

För några veckor sen hade det hänt lite saker och jag hade massa tankar i huvudet och va osäker på det mesta. Det kändes verkligen inte som att Gud hade någon koll! Det var fredag morgon och jag skulle till gbg. Men jag sa till Gud där på morgonen att "Har du ens någon kontroll på mitt liv? Har du några planer? Allt är ju en enda röra och det känns som att saker och ting bara händer och det känns verkligen inte som att du har någon koll!" Jag var ganska arg på Gud för det kändes verkligen inte som att han hade någon kontroll på mitt liv! Sen bara en liten stund senare på bussen till gbg tar jag upp mobilen och kollar och då har jag fått ett sms. Smset var från en kille som inte brukar smsa mig särskilt ofta. Den här killen hade verkligen ingen aning om min situation just då eller om mina tankar. Det var ett bibelord:
"Människans hjärtan tänker ut sin väg, men HERREN är den som styr hennes steg". Ords 16:9
Det blev så grymt starkt för mig! Gud verkligen sa till mig att lugn Josefin jag har visst koll och jag har planer för ditt liv!


Sen idag. Det hade egentligen inte hänt nåt direkt så men jag va väldigt ledsen för en sak. och ibland när jag blir ledsen så förskjuter jag min typ sorg så att den övergår till ilska istället. Jag var ganska arg och så skulle jag till stan. Jag skulle köra bil. och jag var verkligen arg. Jag var så arg att jag råkade vrida till backspegeln på bilen som stod bredvid när jag parkerade. Inte bra. Jag satt och funderade på hur jag skulle göra men så tänkte jag att det är nog bara att vrida till den. Jag satt kvar i bilen och inväntade rätt läge på att hoppa ur och vrida till den lite snabbt så att ingen runt omkring såg. Problemet var att det kom en massa gubbar hela tiden med bilnycklar redo att låsa upp sina bilar. Som tur var var ingen av dem ägaren. Slutligen hade alla gubbar åkt och det blev grönt. och som tur var så var det bara att vrida tillbaka backspegeln. Smidigt och bra. Nu har ni iaf förstått att jag va arg därför att ja va så ledsen. Men det jag ville komma till är att sedan på kvällen kommer det en tjej fram till mig, hon hade verkligen INGEN aning om mina tankar eller vad jag va ledsen för. Men hon kommer fram till mig och säger EXAKT vad jag behövde höra.,och jag kände bara att wow Gud du måste verkligen älska mig!

Ganska ofta kan jag undra och fundera över om Gud verkligen har koll. Men jag har gång på gång fått såna här små uppmuntrande grejer av Gud, bibelord som jag behöver höra eller folk som bara har kommit fram och sagt exakt vad jag behöver höra. Jag har faktiskt flera såna exempel än de jag skrev här ovan
!
Gud är verkligen bäst! Han vet vad vi behöver och han ger oss det. För Gud är en Gud som verkligen älskar sina barn!


LLFUAMJ

tjooohooo

Börjar vänja mig vid håret. Tydligen är det ingen annan som har uppfattat alla dessa konstiga färgerna i mitt hår så kanske var det bara jag som va färgblind och inte frisören.

Imorse när jag gick till skolan fylldes jag av ett lyckoruus!! Det är höst och jag älskar hösten!! Löven är fina och luften är underbar och jag slutade tidigt och sen hem och plugga minst fem timmar och sen har jag haft kvällen fri!! Underbar dag helt enkelt !! Dessutom var det en ny föäreläsare som faktiskt snackade lite vettigt och inte bara om sina katter eller om sina problem med gylfen på byxorna. Asså det är sant! och inga korta stunder heller hon kan sväva ut typ 20 minuter! Det allra bästa va en kille i årskursen över oss som räckte upp handen och frågade om det skulle komma på tentan hahah aaaskuuul!!

Jag och Ida har ju en hemgrupp för 11-12åringar varannan fredag och imorgon ska vi kolla film. Detta innebär att jag nu ska ställa mig och poppa maaaaaassssaaaaa popcorn !!


För övrigt är datorer bra men när de krånglar är det sååå jobbigt och jag får paniiiik!! Därför har jag bestämt mig för att gifta mig med en man som är äckligt grym på datorer !!


LLFUAMJ

RSS 2.0