nööjd!

Jag är nöjd nöjd nöjd! Kvinnan här är väldigt nöjd! aa den låten ni vet.. sjukt bra! men det stämmer att jag är så sjukt nöjd med dagen. Har varit vääääldigt produktiv!!

Sen har jag varit på hönö igen i helgen. Bra möten, gött väder, sol vid klipporna, pizza i hamnen och allt detta med mina världens bästa kompisar!

Sen får jag väl ta och berätta nåt kul som hände då. Vi sitter fem tjejer med nervevade rutor i bilen i färjekön. Så kommer en typ machokille med solbrillor gående och så säger Rebecka "kolla in hans fula brillor". Väldigt inte alls diskret så böjer vi oss alla fram och typ ut genom rutorna för att kolla in dessa fula brillor. Killen har inte en aning om detta så han tror att det är honom vi kollar in och ni skulle ha sett hans leende! Han såg SÅ nöjd ut!! När han gått förbi börjar all asgarva och skrika vilket får oss att framstå som värsta fjortisarna. Rebecka vänder sig dessutom om för att kolla om han vänder sig om och naturligtvis gör han det fortfarande leende! vi gav han iaf en rejäl självförtroendekick..han skulle bara vetat!

Men vi har haft kul och haft det vääldigt bra! =)



LLFUAMJ


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0