en tisdag

Lång dag i skolan! Ja är man läkarstudent tycker man att en skoldag från 9-15 är långt ;)
har haft föreläsning om mina favoriter: njurarna! mkt beror säkert på att det var en njuravdelning jag praktiserade på när jag pluggade till sjuksköterska. Njurarna är det tråkigaste att plugga på och det svåraste att förstå, men ändå bland det roligaste när man väl kan det!


Vad har jag lärt mig? Jo att jag nog aldrig nånsin kommer tacka ja till en svampstuvning/svampomelett med svampar andra än kantareller. De har flera fall på sahlgrenska nu där folk råkat få i sig spindelskivling. Inte bra för njurarna och som föreläsaren sa att äter man det blir man stamkund på dialysen livet ut!


Så se upp när ni plockar svamp!
LLFUAMJ

meeen heeej!

Hallå! Men det var ju inte igår hörrni! Läget?! Lär ju ha tappat de få läsare jag har vid det här laget. Men bloggen är ju egentligen till för mig själv då jag känner att det är hur kul som helst att gå tillbaka och läsa sen. Sommaren var underbar! Kan inte ens berätta allt men min älskade syster Johanna har gift sig med för henne världens bästa man Robbin! Ett bröllop som var så fint, underbart och roligt att jag bara blir lycklig så fort jag tänker på det!
Just to thank Jesus!!

Har gått i skolan en vecka nu och det är nu man känner att man lär sig! Dock kommer hösten bestå av massa plugg då vi i november ska ha munta på allt vi lärt oss sen mars. Låter kul va? Så nu blir det att sätta upp massa post-itlappar på dörren igen med massa mediciner och så får man läsa minst två lappar innan man får gå ut!sen älskar jag att det är höst! underbar luft, fina löv och man kan tända massa ljus!


mysimyyyyyyyys!!!LLFUAMJ
RSS 2.0