passioner

Imorgon är det nyårsafton och äntligen är detta årtiondet slut!! Nu börjar 10-talet wooohoo =D
och eftersom jag nu sitter ensam i ett hus och strax ska ha spa med mig själv med ansiktsmask och pormasksplåster och allt vad det heter så kommer jag antagligen flumma iväg rätt mkt i detta inlägget. Men eftersom det är nytt årtionde snart och allt sånt så tänkte jag nu skriva om mina passioner. Vissa viktigare än andra och de är ej angivna i nån särskild ordning efter hur viktiga de är för mig.


1. JESUS!! Min allra största passion här i livet!! Min största önskan är att alla ska lära känna honom!

2. Sjukhus!! Om jag vann x antal miljoner kronor skulle jag köpa ett sjukhus och fylla det med sjuka människor!! Jag verkligen älskar omvårdnad, sjukdomslära hur kroppen fungerar, att ta hand om människor osv. Jag har en kompis som är sångerska och gör allt för en spelning. Hon sa så här till mig en gång: "Jossan du kan inte förstå hur det är eftersom du inte själv är konstnär!" och nej det kan jag inte. Sen har jag en annan kompis som delar min stora passion för sjukhus. Vi kan prata i timmar om sjukhus, läkarutbildningen och allt som har med det att göra. Folk som inte delar denna passion kan helt enkelt inte förstå oss.

3. Böcker. Älskar böcker!! Samlar på böcker!! Speciellt kristna bra böcker som man kan dela ut till folk.

4. Vitt liv! och med det menar jag att jag önskar att alla och speciellt alla kristna valde att avstå helt från alkohol. Det är asgrymt med ett helt alkoholfritt liv! Ett liv helt utan alkohol är ett väääldigt bra liv! Man behöver aldrig nånsin fundera på vad man dricker och vad man inte dricker när man sätter en nollgräns. Dessutom inger det respekt. Jag får alltid en jättestor respekt för folk som säger att de har valt att avstå helt.

5. Lockigt hår! Jag verkligen ääälskar lockigt hår!! Är väldigt glad över att jag föddes med lockigt hår.

6. Nagellack! Jag älskar nagellack i alla olika sorters färger! Har nästan 40 stycken. Vissa kan inte visa sig utanför huset utan smink. Jag kan inte visa mig utanför huset utan nagellack.

7. Kött! Jag älskar kött! Inget går upp emot en stoor saftig köttbit!! Skulle aldrig klara av att va vegetarian.

8. Popcorn. Helst biopopcorn. Äter popcorn jätteofta.

9. Skidor!! Det är inte mkt som slår den underbara känslan man känner när man åker skidor!

10.Musik! Självklart! Att lyssna på främst men även att spela piano när ingen hör.

11. Filmer om andra världskriget. Älskar att se filmer om andra världskriget!

12. Shopping! Främst kläder. När man är ledsen eller har problem så blir problemen oftast mindre efter att man köpt sig en ny tröja!

13. Skratta!! Få saker i livet är så hemska att man inte kan se nåt litet roligt i det hela som man kan garva åt!

14. Resa!!

15. Minicooprar! När jag ser en minicooper känner jag likadant som du känner när du träffar hon eller han med stort h!


Jaa nu får jag väl gå och testa de där pormaskplåstren då!
Ha en grymt ku nyårsafton och ett riktigt Gott Nytt År!!!


LLFUAMJ




Snabba cash

Igår var jag och såg avatar med malin och linnea..bra film!

Malin skulle köpa godis så vi hängde med henne till godisaffären som ligger bredvid kicks. och där kan man tjäna snaba cash! Du jobbar intensivt i 20 minuter och så får du 1000 spänn! Så här är det:  De säljer en asfet geléråtta för drygt 200 kronor. På tjugo minuter ska man äta upp hela råttan och då får man sina pengar tillbaka PLUS 1000 kronor! Ingen dålig timlön!


Jag är riktigt sugen asså..



LLFUAMJ

What comes around goes around

Passande rubrik för dagen tycker jag! Har varit på klassåterträff med min gymnasieklass hemma hos Frida. Såå kul att träffa alla igen! Men när jag skulle åka till henne så hade någon parkerat typ mitt framför infarten på parkeringsplatsen så det var jättesvårt att komma ut från parkeringsplatsen. Pappa fick komma och hjälpa mig och jag skrev en arg lapp där det stod nåt om att "här får man INTE parkera!!" Men killarna som parkerat där kom precis när jag lagt dit lappen så de bad om ursäkt och vi va vänner och allt va bra.

Väl framme hos Frida var det väldigt ont om parkeringsplatser men jag ställde mig på en plats som såg bra ut. När jag vart hos Frida typ en timme så ringde min mobil. Då var det min syrra som berättade att det hade ringt nån hem till oss och var arg för att jag hade parkerat mitt framför deras garageport! Det var mörkt så jag såg aldrig att jag stod framför en garageport. Men jag fick gå ner och flytta på bilen och nu var det min tur att be om ursäkt. hahaa

så kan det gå asså. Säger en sak och så gör man precis likadant själv. Jag är nog ganska bra på det.



LLFUAMJ

living on the edge

Har varit hos Rebecka med folk. Ätit, spelat spel mkt naajs! Sen tog vi oss en härlig vinterpromenad i skogen vid halv tolv tiden och det snöade..lycka !!=D

Sen på vägen hem träffade jag killen som jag döpt efter min rubrik. Snacka om att verkligen living on the edge.
Det är sjuuukt halt ute och dålig sikt och så är det en kille som cyklar vid vägkanten väääldigt nära vägen. Assvår att se för han var naturligtvis svartklädd. Totalt livsfarligt! Snacka om att han skrämde mig! Jag stannade naturligtvis och gav honom en snabb utskällning!! (med blicken givetvis)

Efter utskällningar och skräck så blir man hungrig, så nu har jag ätit en hel tallrik tacos samt ätit upp min chokladkartong.

Aaaa tjena.. dax att sova nu kanske?! Jag tror det!



LLFUAMJ


jul och asgarv

Tydligen måste jag ha varit extremt snäll i år för fick grymt fina och bra julklappar! Jag är sååå nöjd!!=)

Har varit i skövde och firat jul med släkten. Var väldigt väldigt trevligt! Efter att vi ätit på kvällen och julevangeliet var läst kan man ju snacka om hypad julaftonskväll! Vi hade nån slags frågesport och vi hade så grymt kul och fråga mig inte åt vadmen hela släkten satt i alla fall och grät av asgarv typ hur länge som helst!!
Hade man inte känt oss och inte vetat vad vi höll på med och helt plötsligt kommit in i rummet hade man bara sett en stor grupp människor i blandade åldrar, som alla bara bröt ihop på en och samma gång, grät och då och då ger ifrån sig tjut som aaaaaaa och ooooooo!
hahahha sååå kuuuul hade vi verkligen!! =D

För övrigt älskar jag historian om mig själv ca femton år tillbaka i tiden som mormor berättar varje år.
Det var på juldagen och jag sitter upp i min säng. Helt plötsligt tittar jag upp i taket och säger:

"Grattis Jesus på födelsedagen! Äter ni tårta i himlen idag?"

En sån barnatro vill jag ha!


LLFUAMJ


Coop Forum

Detta låter kanske väldigt konstigt, men det finns inget bättre ställe att va på vid jul än på Coop Forum.
Jag verkligen älskar att jobba där när det är jul för då är det mycket folk och mycket att göra och det äälskar jag! =D

Det finns verkligen gott om lustigt folk. Här har vi tre exemepl på folk jag träffat idag:

En tant som talade om för mig att hon bara hade tänkt handla ansjovis när hon åkte till Coop men det slutade med att hon handlade saker för 1300 spänn! Lyxfällan nästan kanske ;) hahaa

En blondin kommer fram till mig nere vid konserverna och frågar mig vart potatisen finns. Jag hade sån god lust att säga att "det står en binge nere på skoavdelningen" men istället talade jag artigt om för henne att den finns nere på frukt- och grönsaksavdelningen och hon bara "jaha! Tack så mkt!" hahahaha

När jag sitter i kassan så köper en man godis. Han har lagt det i två påsar. Hälften i en genomskinlig plastpåse och hälften i en karamellkungenpåse. Han förtydligar för mig extra noga att det är godis i båda påsarna.
Jaha är det det jag som trodde att det var tomater i den ena påsen (sa jag ju naturligtvis inte) hahaha

nä men folk är trevliga och jag älskar folk!


Ha en riktigt God Jul allihop!! =D

och nu är det dax att skrapa den årliga trisslotten som jag får av pappa varje jul =)


LLFUMJ

själen och jul

Denna hösten har jag typ två, tre gånger pratat med folk och jag kommer inte ihåg exakt vad vi har pratat om men jag har på nåt sätt nämnt människans själ. och direkt när jag nämnt ordet själ så har de sagt: du är religiös eller hur?

Jag har blivit lika förvånad varje gång! Jag trodde det var en självklar grej för ALLA oavsett om man tror på nån Gud eller inte tror på nåt alls att det var en självklar grej att människan har en själ. Vi är ju liksom inte bara ett tomt skal utan nåt mer.


Nu är det jul, det är snö och jag ÄLSKAR det!! <3



LLFUAMJ

sööööt tant!!

Idag har jag varit och lyssnat på en av mina favoritpredikanter (har ganska många favoriter): Lennart Åsberg.
Han delar nämligen en av mina stora passioner här i livet: BÖCKER!!! Älskar älskar älskar böcker!!! och då menar jag främst bra, kristna böcker!

Sen så träffade jag en av mina föreläsare där mitt i kyrkan. Hade ingen aning om att han gick i kyrkan men det va kuuuul!!=D speciellt eftersom han är en av förleäsarna som jag diggar mest! så vi stod där och pratade en stund.

men nu kommer vi till nåt aaaaaaskuuuuul! Lennart berättade ju om när han körde 20 km för snabbt och fick böta 2800 kronor. Så efter mötet står mamma ute i vestibulen och väntar på mig och så kommer det fram en gammal, gammal tant på 75-80 år fram till henne och säger så här :

"Det är nog bäst att jag håller hastigheterna i fortsättningen om det är såå dyrt att åka fast! Du förstår ut till vår stuga är det 60 en lång lång bit. och det kan man ju bara inte hålla!"

mamma blev chockad över att den gamla tanten ens körde bil! hahahah



LLFUAMJ

mysteriet med nötterna

Igår när jag kom hem från skolan hängde det en påse full med nötter på dörrhandtaget.
Ingen lapp eller nåt vad jag kunde hitta. Mamma fattade inget heller.
och varför skulle pappa och Johanna vänta på massa nötter från nån?

Vet ni något om detta så tipsa !=)

hahahahaha vi fattar inget!


LLFUAMJ

Nobody knows

Nobody knows where it might end up..nobody knows.



LLFUAMJ

Lucky day!

Idag ska jag skriva ett tråkigt blogginlägg. Typ vad jag har gjort idag osv. Men denna dag är värd att notera för det har varit en lucky day!

Det är snö ute och jag gillar hur mycket..jag gillar jättemycket!!=D
Sen har jag varit i skolan, ätit lunch, varit på ord och ton med Joanna. Jag har fikat på stan med mamma.

Sen har jag varit hos frisören och slingat min hårbotten. fick nästam lite paniiik där ett tag när färgen i min hårbotten verkligen var svart!! Den var verkligen svart! (det skulle inte bli svart) men när hon väl sköljde ur den så kände jag att.. ååå you rule! Min frisör är grym och fattar verkligen exakt hur jag vill ha det!

Sen har jag och varit med Linnea och Malin hemma hos Malin. Vi har legat i soffan och kollat på pretty woman..nice film förutom i slutet när killen leker riddare som ska rädda sin prinsessa och klättrar upp på byggställningarna för att "rädda henne". Så pinsamt töntigt. Jag och Linnea sa till varandra att hade vi haft en kille som gjorde så hade vi bett han dra därifrån, stängt fönstren och dragit ner rullgardinerna på en gång! Men annars så var det en gullig film (jag har sett den innan men det va läänge sen)!


och så fick jag nyss veta att jag kommer få ha en hund i två veckor! som är nästan bara min!
vääärldens sötaste lilla Ebba. och när vi ska ut och gå måste jag ta på henne hennes lilla reflexväst.
Hur mkt kommer inte vi gulla då? =D



LLFUAMJ

folk, liv, tänder

Tjoooo!!

Om folk beter sig konstigt är det INTE dig det är fel på! Folk är bara..folk! De flesta menar inget illa men de tänker bara inte riktigt.


Jag har alltid trott att man inte har så jättestort nsvar när man är sjuksköterska. Visst har man ansvar för hur man behandlar patienterna men inte över liv och död. Man kan själv liksom inte göra nån allvarlig skada på patienten för det är heelt lugnt..läkaren är den som har kollen! Jag hade väldigt fel! Idag hade vi värsta intressanta föreläsningen om respiration och där föreläsaren drog paralleller till fall där patienten har dött pga sjuksköterskan för att hon inte haft koll och handlat fel. Jag kommer alltså att få ha ett stort ansvar även som sjuksköterska! och det gillar jag..vääldigt mycket! fast lite skrämmande också måste jag erkänna.


I somras läste jag en artikel i aftonbladet om nån slags tandköttssjukdom som gör att man tappar tänderna. Fattar inte varför men två nätter på en och en halv vecka har jag haft vääärsta mardrömmarna om hur jag tappar alla mina tänder. Så här kan det inte fortsätta.  Jag ringde och bokade tid hos tandläkaren idag!




LLFUAMJ


homosexuell lr?

Det är söndag och ganska sent. Jag har ångest och kan inte sova.
Vad gör man då? Joo man får helt enkelt ta och peppa upp sig sjäv genom  att tänka på nåt riktigt riktigt roligt! och det är vad jag gör nu. ni kommer inte fatta men det va aaaaaskuuuul enligt mig och min kund.

Det började med att jag satt i lunchrummet på Coop och läste en artikel om regnbågsbarn. Ja så kallades dessa barn som har homosexuella föräldrar, asså bor med två pappor eller två mammor och de fick då alltså gå på ett speciellt dagis som kallades regnbågen. Dessa homosexuella föräldrar tyckte att istället för att fråga en man "har du en fru?" eller fråga en kvinna "har du en man?" så skulle man istället fråga "har du en partner?" 
En parentes som jag tänkt på är att jag tycker att det är väldigt konstigt att man vill att dessa barn ska behandlas som alla andra samtidigt som man sätter dem i ett speciellt dagis. Mycket konstigt. 

Men iaf jag frågar alltid en kvinna "har du en man?" och en man "har du en fru?" och det kommer jag nog alltid att göra eftersom det är det som jag anser, det naturliga.

En dag när jag jobbade i kundtjänst skulle jag hjälpa en kund, en man i typ 40årsåldern  att skaffa ett medmerakort (typ icakort fast på coop) så då hjälpte jag han med att fylla i papper med hans namn, adress osv. sen går det även att skaffa kort till övriga familjemedlemmar och koppla sammna korten så att man samlar poäng ihop och det ville han göra.

Fråga mig inte varför för jag har ingen aning men just när jag stod där så kom jag att tänka på den här artikeln jag hade läst. och innan jag hann tänka efter kollade jag upp på honom med ett leende och frågar "är det en kvinna du bor ihop med?" I några sekunder står han bara och tittar på mig och sen börjar han asgarva och han garvar och garvar och garvar och kan inte sluta. mellan skrattanfallen lyckas han få fram "tror du att jag är bög eller?" och han garvar så mkt så då börjar jag också garva. Så vi garvar ett tag och när jag garvat klart försöker jag förklara det här med artikeln. Jag är inte helt säker på att han förstod. Men han och hans FRU fick varsitt kort iaf och han garvade fortfarande när han gick därifrån.


aaaaa det va rätt hemskt då fast ändå aaaaskuuuul!


LLFUAMJ

bara massa ytlig skit

Har jobbat idag och sen har jag varit så trött så jag har legat i min säng
och tagit det vääääldigt passivt! Ska se new moon imorrn på bio så då kunde
det ju va läge se twilight först. Så det har jag gjort och har även läst de två
första böckerna (dock inte idag).

Och visst det är bra. Ja bra! Men inte mer än bra. Fattar inte varför det har blivit
sånt hysteri. Absolut inga böcker eller film som jag känner att jag bara måste se
igen. och Edward är verkligen inte snygg! Han ser bara grymt creepy ut med sina
stirrande ögon. Dessutom är de så extremt besatta av varandra.


Så därför tänkte jag nu ägna mig åt lite fjortisfasoner och lägga upp bilder på de 4 absolut snyggaste
killarna i världen enligt mig! Se och njut:
De tre första är inte i ordning och den snyggaste har jag sparat till sist.





Severus Snape!







Dr Burke i Greys Anatomy! Gryyymt snygg!





Dr Shepherd i Greys Anatomy..han har det där lilla extra!!






Här har vi den absolut snyggaste i världen som jag hittills sett!

Namnet är hemligt. Detta för att han till skillnad från de andra faktiskt finns i verkligheten.
Man om ni tittar riktigt noga och använder er fantasi väl så måste även ni ju erkänna
att jag har rätt!



LLFUAMJ


gangsta, vitlökshackare..ja Ullared helt enkelt!

Har varit på Ullared med mina två vänner som jag älskar så mkt som heter Linnea och Malin!
Vi var smarta och åkte tidigt och lagom till när vi var klara att betala så kom allt folk. Yes, timing!

Handlade en hel del faktiskt! Köpte en julklapp till Robbin från mamma (hon hade bett mig om hjälp)
så kommer jag hem och visar väldigt nöööjd upp den assnygga svarta tröjan för mamma och pappa. så här gick det till:

mamma: vad står det på tröjan? gangsta generation?! vad betyder det?
jag: " mamma, det är nåt man säger på skämt, typ eey är du en gangsta eller?"
pappa: "passar det sig verkligen att vi ger en sån tröja till robbin?"
jag: " men det är inget seriöst"
mamma: "jag och pappa får fundera på detta"

Ska jag va riktigt ärlig hade jag inte läst vad det stod utan tyckte bara att tröjan va så grymt snygg. Men vaddå det är ju ändå inget seriöst. Folk säger ju så till varandra typ tja gangstars! Men nu kanske jag får behålla min gangsta generation i storlek mångastorlekarförstor för mig. Kuuul. Men jag får väl spara den till min blivande gangstapojkvän eller nåt..;)

kom också hem med fem lökhackare för 20 kronor styck. Grymt billigt så nu har jag köpt för att dela ut till hela släkten en till mormor, en till mamma, en till mig själv (till mitt framtida hem), en till julklappsleken med släkten och en till robbin från mamma o pappa.

och jaa jag diggar lökhackare!


och på tal om min dröm som gick i kras. Jaa jag sitter här nu och inser för miljonte gången i mitt snart tjugoettåriga liv att livet inte är rättvist. Inte ett dugg.

men får ändå se ljuspunkterna med att jag inte kom in:
1. Jag får gå kvar på en utbildning jag faktiskt trivs riktigt bra på!
2. Jag får gå i samma klass som Joanna, Diana och Jungan <3 och 126 andra sköna människor
3. Jag kan titta på den aaaassnygga killen i klassen varenda dag 


och imorgon ska jag till skolan och skära i grishjärtan! =)


Dessutom så är det härliga tider nu och jag älskar Jesus!! =D



LLFUAMJ


hmmm

klockan är 05.19 och jag är klarvaken..vad händer?

För er kanske det inte låter som nån big deal men för mig var det det
för det gällde faktiskt heela min framtid och min stora dröm som jag haft ända
sen jag va liten. och detta va i princip min sista chans eftersom några stjärnor i sthlm
kommit på nya regler. Men jag bad ju för detta och det var väl inte Guds vilja då.

Men i så fall kan han ju gärna tala om för mig varför det inte är hans vilja och så kan han ju
också gärna ta bort min längtan och önskan! och det kunde ju inte gått mkt sämre för på lottdragningen
hamnade jag typ sist. Ibland kan man verkligen undra vad Gud sysslar med asså..


jag har väääldigt svårt för människor som skryter, men ibland kan man inte låta bli och efter att min framtid precis rasat samman så tillskriver jag mig själv rätten att skryta lite:

I måndags fick vi tillbaka våra tentor. Det var multiple choice och på en del av tentan på en fråga hade jag svarat C och fått rätt medan  alla andra i klassen som svarat C hade fått fel. För många hängde denna poäng på om de skulle få godkänt på den delen eller inte. En tjej som satt bredvid mig hade fått ig med en poäng ifrån godkänt och svarat c och fått fel. Så hon frågade mig om vi kunde gå fram och visa min tenta. och visst sa jag, det kan vi väl göra. Jag var nämligen 110 på att det var c som var rätt! Så vi gick fram och så här gick det till ungefär:

han: " oooj då har jag gett dig rätt för c?"
jag: "c är rätt! jag är  110!"
han: "det är det ju inte för om du kollar här så..."
jag: "c ÄR rätt för om du kollar här så..."
han: Du tänker fel därför att om du tänker så att cortisol..."
jag: Nej DU tänker heeelt fel! Jag VET att c är rätt därför att cortisol..."

efter ca en minuts diskussion så utbrister han plötsligt i panik

"ooooj jag tänker ju heeelt galet! Du har rätt! ååå nej nu har jag gett alla fel och jag har tänkt heeelt fel och så var det rätt och nu måste jag in på pin pong och rätta till detta genast!"

som sagt så hängde denna poäng för många om de skulle få godkänt eller inte så
det var rätt många som fick godkänt efter detta!

och vem var detta tack vare? Jo detta var tack vare tjejen de satte på plats nummer 393 i reserv!
okej de drog lott men ändå!

För övrigt ska jag till Ullared idag med Malin och Linnea.



LLFUAMJ


En dag av sorg!

Sörjer..riktigt riktigt mycket!



Hur gör man när man sörjer då? Jo man går ner till tårpilen och köper
en stooor fet äcklig godispåse och smäller i sig så man mår ännu sämre!



Min stora dröm som jag haft sen jag var liten slogs bara nyss i kras ifall det är nån som undrar...



Have fun!


LLFUAMJ


<3

Inser att det är härliga tider nu och att det är måndag idag! <3




LLFUAMJ

tidig morgoon!

Blir road trip i helgen igen med a-e och Johanna. Ska till örebro och hälsa på sara för att sen dra vidare till karlstad för att hälsa på elin. Gryyymt!


För övrigt har jag haft tenta idag. Alltid när jag har tenta går jag upp en timme och en kvart eller en och en halv timme innan jag måste gå till bussen tio minuter innan den går! Men det händer endast under tentadagar!

Imorse insåg jag vad sköönt det är att ha gott om tid på sig på morgonen. Äta frukost i lugn och ro till och med hinna bläddra igenom tidningen istället för att som varje dag annars, kasta sig upp ur sängen, snygga till sig lite snabbt, kasta i sig frukosten i värsta fall äta den på bussen och borsta tänderna på en av skolans toaletter! Vardagarna som jag har borstat tänderna hemma sen jag började gymnasiet kan jag nog nästan räkna på mina två händer.


Men trots sköna lugna morgnar tar det aaasgooooa i att utnyttja alla minuters sömn maximalt över! Så jag fortsätter att nog att borsta tänderna i skolan! Så nästa lugna morgon lär väl bli igen den 15 januari då vi har nästa tenta.



LLFUAMJ

paniiik!

Känner jag panik i mitt liv eller? skrik iiiiih iiiih iiih


IIIIIIIHHH IIIIIIHHHHH IIIIIHHHHH



jaa jag är ju iaf lycklig! och snaart är det jul! =D



LLFUAMJ

nanana you are a rainbow staaaar!!

När man tentapluggar är det verkligen gött när nån kommer och räddar en och man blir tvungen att ta en paus.
Någon gjorde detta för mig idag och det var en gryyymt rolig paus!

Helt plötsligt mitt bland alla hormoner så ringer telefonen och jag svarar naturligtvis. Det är ingen i andra änden som vill prata med mig. Istället hör jag bara massa hög musik, en askäck faktiskt ganska go låt som gick så här " you are a rainbow star!"

Denna musiken upprepas gång på gång på gång " YOU ARE A RAINBOW STAAAAR!!" Det var det enda som sjöngs!
Det lät såååå gryymt kuuul och jag ropade hallå flera gånger! men ingen svarade utan det va bara detta "rainbow star" heeeela tiden! och det slutade inte så utan det fortsatte verkligen gång på gång så efter några minuter va jag tvungen att lägga på. men den låten asså såååå aaaskuuul. Har sökt efter den på youtube men hittade den inte.

När jag sen kollade på nummerpresentatören så var det mammas nummer. Men hon fattade ingenting och dessutom lyssnar de på radiomusik på jobbet och det där var definitivt ingen låt jag hört på radio!

Men det passade ju grymt bra för jag va typ klar med hormonerna när det ringde så sen pluggade jag vidare på ögat, färger och ljus. och deet gick ju bra för någon hade ju precis ringt och talat om för mig hundra gånger att vem var det som var regnbågsstjärnan? Jo det var tydligen jag!


NANANANA I AM THE RAIN BOW STAR!



LLFUAMJ


RSS 2.0