Gbg

På väg till Gbg efter en vecka i Borås. Har jobbat denna helgen så nu klarar jag mig med pengar förhoppningsvis fram till sommaren. Nästa helg ska jag eventuellt på konferens med KLM. KLM är en organisation för kristna läkare och läkarstudenter. Dock har det uppstått vissa komplikationer så jag kanske inte kan åka ändå. Men jag har fått mail från en av dem som har hand om konferensen där han undrar om jag kan hjälpa till på söndagens gudstjänst. Vad jag ska hjälpa till med skrev han inte. Så vi får väl se när jag mailar honom om jag ska sjunga, predika eller kanske ha hand om ljudet!

LLFUAMJ


Liv

Denna lilla söta pin hittade jag i en kruka hemma i mammas och pappas sovrum. Har ingen aning om vad den kommer ifrån eller vad flatebo.se är för något. Men på nåt sätt tycker jag ändå att den är lite klockren.

LLFUAMJKärlek

Ibland är det bara kärlek vid första ögonkastet! Slut i hela västra Sverige. Lyckades få tag i ett sista par i rätt storlek ute i Mölndal så det blev Dalsjöfors-Mölndal tur och retur!


LLFUAMJ


Malin

Igår hängde jag med Malin. Det var verkligen kul att träffa henne igen! Vi gick i affärer, var på Viskan och på Mcdonald's. Nästan alltid när vi går i affärer slutar det med att vi provar och köper samma grejer. Så också igår.

LLFUAMJ


Påsken

Har jobbat i princip hela påsken. Men det har lyst rött i almanackan, vilket betyder att jag har tjänat pengar och det är jag verkligen i stort behov av! Den bästa påskpresenten låg inte i något ägg, den fanns på internet och det var att jag klarade min anatomitenta! Jag kan bara tacka honom där ovan och min mormor och morfar som har bett. De har redan börjat be för nästa tenta sa dem, hur skulle jag klara mig utan dem? Har inga föreläsningar i veckan utan ska vara här i Borås och grotta ner mig i inflammationsboken inför seminariet vi har nästa vecka. Får även passa på att träffa lite folk som jag inte träffar så ofta. I söndags var jag och Johanna Pellby hemma hos Daria och fikade. Verkligen så roligt att träffa dem och bara sitta och snacka i flera timmar. Ikväll ska jag träffa Malin på viskan. Det var också sjukt länge sen och det ska verkligen bli jättekul! Men först lite cytokiner och annat kul!


LLFUAMJ

LLFUAMJ


Mmm!

Sitter i solen på cappuccinos uteservering och njuter av att ha påsklov!


LLFUAMJ
To die for!

På torsdagar serveras det pastasallad som man får med sig i en låda. Det är verkligen världens godaste pastasallader! Dock var jag tvungen att spara den till imorgon så jag har nån matlåda att ta med till skolan, så jag har gått och trånat hela helgen! Imorgon vid lunch så..mmm!!


LLFUAMJ

Besök

Igår hade jag besök av Evelina, Ida, Joanna och Maria. Jättekul! Så här fina hamburgare gjorde vi då! Vi bakade brödet och gjorde köttet själva!LLFUAMJ


RSS 2.0