Livet veckan innan en tenta

Man stänger totalt in sig, utom de timmar man måste gå till skolan där man överhopas med nya saker man också måste hinna trycka in till tentan. Man är inte särskilt social och om någon pratar med en kan hon vara ganska säker på att man inte lyssnar, då tankarna istället är inne på något enzym i någon slags signalkaskad i nån cell någonstans i kroppen. Man trycker in så mycket i huvudet att man till slut är helt säker på att för att man ska kunna komma ihåg ännu ett protein så måste helt enkelt glömma något annat och man blir ju orolig för att det man måste glömma, för att kunna komma ihåg proteinet, ska vara ens eget namn.

Man får inte så många timmars sömn då man har väldigt svårt att somna på kvällarna då tankarna bara snurrar och man upprepar allt man lärt sig, när man väl har lagt sig. Ibland drömmer man om det på nätterna. Häromnatten drömde jag om att jag rabblade upp den respirationsfarmakologi vi lärt oss för min syster. I drömmen såg jag häftet vi fått, exakt som det ser ut i verkligheten och ingenting var ihopblandat som det annars kan vara i drömmar utan jag rabblade verkligen upp dem rätt. Sjukt!

Denna gången håller det på lite mer än en vecka, nämligen tre veckor då det hela också ska avslutas med en muntlig tentamen.


Avundsjuka? Jag tänkte väl det!


Men på jullovet då ska jag vara SÅ ledig!! Inte ägna en tanke åt enzymer, medicin, hormomer eller nåt som har med kroppen att göra!! Jo förresten, en sak som har med sjukhus att göra kan jag nog faktiskt tänka mig att spendera en del tid med, nämligen Greys Anatomy säsong 4 som jag inte sett ännu och som bara väntar på att få underhålla mig!! =D


vi höres!


LLFUAMJ

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0