synen

Har nu läst boken "synen av David Wilkersson". David kommer från USA och på 70-talet fick han en syn när han bad. Han fick en syn om vad som kommer att hända under den sista tiden. Han fick denna syn kväll efter kväll och han bara kände att han var tvungen att publicera den. Bibeln talar om den sista tiden när naturkatastrofer och jordbävningar ska ske runt om i världen och mycket annat innan Jesus kommer tillbaka. I boken nämner han vulkanutbrottet på Island. Han nämner också att det ska ske en jättestor jordbävning någonstans i USA som går högre upp på richterskalan än nånsin. Han nämner också att "ett annat skalv möjligen i Japan föregår detta skalv..."

Ingen utom Gud vet när tiden är inne för Jesus att komma tillbaka. Men jag tror att det är nära och jag tror att det kommer att ske i våran generation. Därför är det så otroligt viktigt att vi verkligen lever nära Jesus, att vi lever helhjärtat för honom. och att vi ber Gud om frimodighet och om bra tillfällen där vi kan få berätta för alla våra vänner om Jesus.


Så jag rekommenderar verkligen att läsa denna bok och att ta den på allvar. Om du är kristen så se till att ta din kristna tro på allvar och att varje dag hålla dig nära Jesus. Om du inte är kristen, sök Gud av hela ditt hjärta! Det är det viktigaste du någonsin kan göra!
LLFUAMJ

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0