sista dagen

Idag var det sista dagen på praktiken vilket var väldigt sorgligt! Jag älskade varje sekund av det. Jag fick så bra kontakt med så många patienter och det har verkligen varit mkt givande och mkt roligt. och jag måste bara skriva om två saker som gjorde att jag blev väldigt ego-boosted.

Det var en patient och han hade inte nedsatt syn, han var inte dement eller förvirrad, han skämtade inte och han var inte ironisk. Jag hade inte träffat honom innan. Så står det några sjuksköterskor runt hans säng som han ligger i och så kommer jag in i rummet varpå han utbrister till de andra helt seriöst "Äntligen! Här kommer läkaren!"

sen idag på lunchen så är det en undersköterska som frågar mig vad jag har tänkt att göra efter praktiken. Jag svarar att min tanke är ju att gå tillbaka till skolan. Han säger då att han menade efter skolan och undrar om jag inte skulle vidareutbilda mig ännu mer och jag svarar då att nån specialistsjuksköterska blir jag nog säkert. och då säger han "Men har du aldrig funderat på att plugga till läkare? Jag tycker att du ska fundera på det för jag tror verkligen du skulle passa som det!"

Jaa jag har väl tänkt tanken..



LLFUAMJ



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0