luuuustigt folk!

En gåta:

Vad är det för folk där nästan alla har någon speciell egenskap som utmärker dem, de kan va tråkiga, de kan va roliga, men väldigt många är väääldigt lustiga! De är halva nöjet av vardagslivet samtdigt som de ibland verkligen kan konsten att sabba ens fritid. och har man en gång blivit av med dessa lustiga folk så får man alltid nya ??

kan du inte svaret så scrolla ner














Svar: Lärarna så klart!!
Lärare är verkligen halva nöjet med att gå i skolan! Man kan sitta en hel kväll och bara prata om alla lustiga saker de gör och skratta! Nästan alla har nåt speciellt som man kan prata om. Jag har alltid haft i alla fall några lustiga lärare och gymnasiet var nog väärst !! men nu går jag ju på högskolan och då har jag ju fått nya!


lärare nummer 1: Hon kan inte svara på frågor. Föreläsningarna håller hon direkt efter powerpointen och då och då medan hon läser låter hon så förvånad som att det var första gången hon hörde det!
Har ännu inte lärt sig hur man drar upp rullgardinerna eller tänder lamporna i klassrummet. Hennes lösning var att kalla dit vaktmästaren och medan vi väntade på honom (i typ en timme) föreläste hon i nästan totalt mörker, eftersom det var morgon passade många givetvis på att ta sig en tupplur!


lärare nummer 2: gör då och då ett inlägg i sina föreläsningar om sina katter. Hände häromveckan att hon drog en ganska lång berättelse om dem och efter typ 10 minuter stannade hon upp och "ooj, jag har inte en aning om varför jag berättar detta!" Några dagar senare mitt under föreläsningen avbryter hon tvärt sin undervisning och utbrister "oooj då nu är gylfen öppen igen jag måste slänga de här byxorna, ett ögonblick!" och så drog hon upp den. "ni måste lova att säga till om den åker ner igen" säger hon. Det roliga va att hennes tröja var så lång så man hade inte en chans att se om gylfen var öppen eller inte. Morgonen därpå upplyser hon i alla fall om att idag hade hon i alla fall ett par andra byxor på sig!


lärare nummer 3: hans föreläsningar är inte de roligaste direkt eftersom det handlar om lagar. Dock kan vi ändå roa oss under lektionen med att lyssna efter hans "systääääääääääm och probläääääääääm" och oj vad ofta de orden används. "Det är ju ett problääääääääm med ett sånt här systäääääääääm!"


Meeen jag måste faktiskt säga att lärare är grymma!! De lär oss ju faktiskt grejer och de flesta är väldigt trevliga. De ger oss nåt kul att prata om och så gör de ju faktiskt ett grymt jobb!! Lärare är bra!

Såå en guldstjärna till alla lärare!



LLFUAMJ



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0